Вени и артерии исполнети со досега невидени гумени згрутчувања

Балсаматорите наоѓаат вени и артерии исполнети со гумени згрутчувања што не биле видени досега!

„Во оваа светска ексклузива, д-р Џејн Руби се среќава со балсаматорот и погребникот Ричард Хиршман, кој за прв пат открива артерии и вени исполнети со неприродни згрутчувања на крвта направени од чудни влакнести материјали кои целосно ја исполнуваат васкулатурата.

Многу од жртвите балсамирани од Хиршман умреле од срцев удар и мозочен удар, што е најчесто пријавен несакан ефект на вакцината против „Ковид-19“.

Хиршман известува дека наишол на отпор кога се обидел да ги балсамира овие вакцинирани пациенти, а потоа ги нашол овие чудни материјали и ги извлекол од големите вени на телата.

ПОСТ НА ГОДИНАТА

СЛУЧАЈНИ ОБЈАВИ

futvlogo1

Футв Медиа е самофинансиран медиум, известуваме целосно независно од политичките партии, државните институции и невладините организации.

Стапи во контакт со нас