Спектакуларно! - Пландемијата конечно целосно разоткријана!

Пред да седнете да ја читате статијата ви предложуваме да си сварите едно Кафе, или да си  донесете  некој друг освежителен пијалок, пошто ова е најдолгата статија која ја разодкрива целосно  „Пландемијата“ и идните планирани настани.

Д-р Кери Мадеј, доктор по интерна медицина и остеопатија, водела 19 години две клиники во државата Џорџија, САД.

Од рана возраст билa воодушевена од вакцините, особено од силно рекламираната вакцина против тетанус. Била зачудена што не можела да  најде колега што некогаш видел „случај со тетанус“.

Тоа ја оставило без мир, што ја поттикнала да истражувана на тоа поле. За нејзино изненадување, открила дека во вакцината има додаток за стерилизирање на жените.

Нејзиниот скептицизам во врска со вакцините се зголемил и д-р. Мадеј започнала да го истражува полето на вакцините се повеќе и повеќе.

Нејзиното длабинско истражување ја доведе до откривање на нови технологии во новите вакцини за КОВИД-19 и таа не опоменува во врска со тоа.

Докторката  Мадеј е личност која го пренесува своето знаење достапно за пошироката популација преку предавања, интервјуа и видео материјал.

Повик за будење до целиот свет, „„Human 2.0: Wake Up Call To The World”, брзо се прошири на Интернет се додека не стана жртва на цензурата на Јутјуб и другите фашистички платформи.

Д-р Мадеј не се плаши да продолжи неуморно да разоткрива. Таа во моментов ја разјаснува целта на владите во соработка со фармацевтската индустрија и технолошки гиганти како Гугл и Мајкрософт итн.

Да ја вакцинираат целата светска популација што е можно побрзо.

 

Интервју
Дени: Здраво, д-р. Мадеј! Ви благодариме што се согласивте да го направите интервјуто!

 

Д-р Мадеј: Благодарам за поканата, Дени! Задоволство е да зборувам со вас тука!

 

Дени: Добро. - Само да речеме дека целосно верувам во опасността од заразувањето со вирусот корона и се согласувам со сите прописи што ги воведе владата.

Ја носам својата маска каде и да одам, одржувам социјално дистанцирање и се согласувам со блокадите. Во моментов се инвестираат милијарди во оваа нова вакцина.

Многу компании се натпреваруваат едни со други за производство на најбезбедната и најефикасната вакцина. Па јас би рекол: ајде да се вакцинираме и да се вратиме во нормала, нели? Што мислите вие?

 

Д-р Мадеј: Па, би им рекла на луѓето дека тие навистина мораат да паузираат и да размислуваат за тоа многу внимателно, бидејќи вакцината е различна од која било вакцина или лек што е направен набрзина досега.

Прескокнуваме тестирање на безбедност, прескокнуваме тестирање на животни, и луѓето треба да знаат дека ова не е безбедна вакцина.

Не е докажано дека е безбедно. И јас, како и моите други колеги, имам сомневање зошто се прескокнува тестирањето врз животните.

Причината за ова е што сите претходни обиди во последните дваесет години да се произведе слична вакцина (бидејќи е сосема поинаква) не успеаја во експерименти врз животни.

Во експериментите со животни во тоа време на пример, кога ги администрирале овие модифицирани серуми за вакцинирање РНК или ДНК, животните првично изгледале многу робусно во однос на нивниот имунолошки систем.

Тоа изгледаше како успех! Нивото на антителата во примероците од крв се зголеми, а одговорот на Т-клетките исто така се подобри. Одлично!

Но, во експериментот со животните таканаречен тест за предизвик [вакцинираното животно е намерно изложено на истиот вирус ]  Оваа апликација за тестирање е неетичка кај луѓето и затоа се користи само во експерименти со животни.

Ова значи дека ако примероците од крвта  првично изгледаја добро, но животните потоа беа изложени на вирус или бактерии, имаше значителни проблеми.

Во реалноста, животните имале цитокинска реакција секој пат, воспалителна реакција, целовкупно влошување на нивното здравје, откако биле свесно изложени на вирусот или бактериите.

Тоа значи дека тие се разболеле, имале повеќе пневмонија, повеќе проблеми со црниот дроб и имало повеќе смртни случаи.

Ако овие симптоми се појавиле кај животните скоро секој пат со претходните вакцини од овој тип, можеме да претпоставиме дека тоа ќе се случи  особено со оваа вакцина што тие сега се обидуваат да ја користат кај нас.

Па да речеме дека ни ја дадоа вакцината. Сето тоа изгледа добро на почетокот, нели? И тогаш што ако овие луѓе се изложеат на многу обична настинка, грип или Ковид-20?

Како и моите колеги, очекувам дека луѓето ќе доживеат повеќе смртни случаи, повеќе морбидитет (широко распространетост) на болести и повеќе проблеми.

И, се сомневам дека нема да ја обвинат вакцината, бидејќи производителите на вакцини не можат да бидат одговорни во моментов, тие би рекле: Тоа е природата на овој нов вирус што работи таму.

Тие би го обвиниле вирусот! Значи, мора да бидеме многу внимателни затоа што оваа вакцина не е безбедна врз основа на претходните податоци што ги имаме! Само тоа треба да биде доволно.

Исто така, оваа вакцина е потполно нова за човештвото. Ова никогаш порано не било откриено. Тие се справуваат со ДНК, РНК, геномот, гените.

Геномот е тој што не прави луѓе. Тоа е нашиот нацрт. Тоа е она што не тера да растеме, што нè тера да се размножуваме, што не тера да еволуираме, што не прави здрави - сето тоа е потребно на телото да знае што да прави.

Значи, ако тие ја манипулираат целата работа на кој било начин; дури и мала промена може да има разорни последици. Може да доведе до рак, мутагенеза [= создавање на промени во генетскиот состав], и автоимуни болести [= телото се напаѓа одвнатре].

Значи, ова може да нанеси долгорочни последици. Ова е апсолутно ново. Значи, студиите не се спроведуваат правилно, туку се брза низ нив.

Затоа мора да се занимаваме со долгорочни студии на оваа тема. Сепак, ниту една од овие студии нема да заврши пред октомври 2021 година.

Значи, кога ќе влезе оваа вакцина, сите ќе бидеме среде голем експеримент, во практична смисла. Тоа е неверојатно, нели?

Значи ... да го напомениме Нирнбершкиот кодекс [= задолжителна директива од 1947 година за експерименти врз луѓе] од Втората светска војна: Не смее да се експериментира без наша согласност!

Луѓето апсолутно треба да разберат: Ние сме среде експеримент !!!

 

Дени: Точно е! Па дури и октомври 2021 година би бил прилично брз термин. Колку време трае нормално да се испита вакцината и да се докаже како безбедна?

 

Д-р Мадеј: Добрите студии треба да траат 10-15 години. Сега велат пет години. Но, дури и пет години се премногу брзи, но ајде прво да го претпоставиме тоа. За пет години, сепак, тоа е тешко возможно, и сега треба да се направи за помалку од една година.

 

Дени: Помалку од една година ... Се прашувам кој прв ќе ја прими вакцината. И кога ќе започнат, веројатно ќе го побараат тоа за авионски патувања итн.

 

Д-р Мадеј: Тоа е проблемот. Сите сега сме среде голем експеримент и не знаеме што ќе се случи. Сакам да ги потсетам луѓето дека овој вид вакцини користи технологија наречена трансфекција.

Истата технологија ја користеа на генетски модифицирани организми,
како кај овошјето и зеленчукот.

Покрај тоа, овој зеленчук не е толку здрав, тој нема хранлив состав како нормалното здраво органско овошје и зеленчук.

Ако ги погледнете генетски модифицираните животни, тие не живеат толку долго, имаат многу краток животен век.

Ова дефинитивно би не променило на некој начин генетски и можеме да ги очекуваме истите последици.  Ние навистина мора да застанеме и да погледнеме внимателно!

Нивниот изговор за користење на овој вид вакцини е дека тие можат многу брзо да ја направат, масовно да ја произведат и да ја испратат.

Навистина, тоа е причината, тоа е единствената причина што тие ни ја даваат за ваков вид на вакцина.

 

Дени: Да, тие исто така претпоставуваат дека самиот Ковид е неверојатно опасен.

Дали би се согласила со тоа - зборував со пријател пред некое време кој ми рече: „ тоа е десет пати поубиствено од грипот!“?

Но, јас дури и не ја гледам бројката во официјалните броеви кои секојдневно ги слушаме.

 

Д-р Мадеј: Не, сите податоци ви покажуваат дека сепак не е толку смртоносно.

Светската здравствена организација и сите овие групи признаваат дека вирусот не е толку смртоносен.

Можеби можеме да го споредиме со свинскиот грип, и поради тоа го запревме светот, нели? Покрај тоа, сега знаеме дека податоците се многу изманипулирани ...

 

Дени: Точно!


Д-р Мадеј: ... и многу погрешни броеви се појавија овде. И со толку многу недостатоци, не можев да кажам дека не беше изманипулирано ...

Мислам дека е по дизајн. Бројките се наменети намерно да се зголемуваат. Затоа што ... на пример државата Флорида со над 300 лаборатории  објавија 100% позитивни резултати од тестовите ...


Дени: Да, точно!


Д-р Мадеј: ... тоа не е грешка. Ова се индивидуални лаборатории. Резултатите од тестовите беа испитани, а потоа тоа беше проверено, и всушност се откри дека помалку од 10% се позитивни случаи, а не 100%.

Нешто се случува.


Тоа е удвоено, не само во други држави во САД, туку и во други земји низ светот!
Па почекајте малку, што се случува тука? Гледаме дека ова се повторува низ целиот свет.

 

Дени: Точно.

 

Д-р Мадеј: Значи, ние гледаме дека нешто поголемо се случува тука.
И, знаете дека ова не е случај само со манипулацијата со податоците.

Кога ќе видите како некои луѓе вложија многу пари во тоа. - Можете да заработите многу пари со тоа.

А, луѓето што се залагаат за оваа вакцина секако се тие што ќе заработат од неа. И, покрај тоа, луѓето треба да знаат дека нема да добиеме никаква компензација од овие производители на вакцини ако ова ни наштети.

Тие не мора да преземат никаква одговорност,! Ако умрете, односно ако умре некој, ако некому му наштети, ако некој добие долгорочни несакани ефекти или болести од вакцинацијата, тогаш сте имале лоша среќа.

Едноставно, ништо не можете да направите во врска со тоа. Тие ги заработуваат сите свои пари, сите нивни пари, а ние страдаме. Како може тоа да биде фер; како може тоа да биде точно - како може да биде легално?

Замислете: Вие имате самостојност [= економска независност] да произведувате што сакате. Не треба правилно да ги правите истражувањата и развојот;

Не треба да извршувате безбедносни тестови. Вие само го вадите производот на пазарот и можете да заработите пари колку што сакате и ништо не може да ви се случи.

Замислете го тоа! Под овие околности, вие никогаш не би купиле автомобил, но тие сакаат да им го сторат тоа на нашите тела, на нашите деца?!

 

Дени: Да, тоа е вистина. Вчера го слушав интервјуто што го дадовте со д-р. Кауфман [д-р. Ендру Кауфман: доктор и биолог].

Можете ли да ни кажете што  по ѓаволите  се тие работи „Луцифераза“ и исто така е патент на Бил Гејтс со чудното нумерирање?

 

Д-р Мадеј: Да ... тоа е нешто што ме нервира дури и повеќе од таа вакцина за која само зборував.

Тоа е технологијата што доаѓа со неа. Значи, кога зборуваат за оваа вакцина, тие се многу загрижени за секој од нас на овој свет да биди вакциниран.

Бил Гејтс дури рече дека сака најмалку 7 милијарди луѓе треба  да бидат вакцинирани - и тоа е приближно целиот свет - пред да се вратиме во „новата нормала“. - Футв Медиа: Сатанскиот свет на чело со светкиот владар - Антихристот!

За да се осигура дека тоа навистина би се случило, тој не им верува на лекарите и на медицинските центри. Ниту тој лично ви верува кога ќе кажеште дека сте ја примиле вакцината.

Мора да го докажешете тоа. Така, тие сакаат да ви стават белег, да ве идентификуваат со невидлива „тетоважа“ - Quantum Dot Digital Tattoo- што ви влегува под кожата и може да се прочита со специјална апликација на вашиот паметен телефон или друг уред.

И тоа ќе ви даде единствен идентификатор. Дали разбирате? Ова изгледа како да ставате белег на крава. Не е ништо друго.

И оваа ознака треба да содржи ваш сертификат за вакцинација, здравствено потекло и други информации. А, она што сакаат да го користат за да бидат сигурни дека вашето тело нема да  го отфрли  е хидрогел [имплант направен од микрочипови, вграден во специјално ткиво] и нано-технологија [= нова технологија на материја во опсег на нанометар].

И тоа е посебен изум на ДАРПА = кратенка за Агенција за напредни истражувачки проекти за одбрана]. Министерството за одбрана на САД има под-оддел за истражувачки проекти наречен „ДАРПА“.

И, таа технологија не се одбива од телото и прави разни други работи. И така, тие одлучија да го патентираат тоа, бидејќи секако дека можат да заработат повеќе пари со тоа доколку имаат патент.

И тие ја нарекоа оваа идентификација „Луцифераза“. Тоа е ензим кој свети. Така е името за тоа: „Луцифераза“ што многу ... Не ми се допаѓа тоа име, мислам дека е страшно име.

И тоа ќе биде вашето бележување, вашиот специјален идентификатор. Проблемот со тоа е комплексен.
Не само што ја имате оваа идентификација!

На 26 март 2020 година, доста случајно, презентира меѓународен патент, погодете кој? Бил Гејтс - неговата компанија Мајкрософт го воведе тоа. Го гледате едното и истото име одново и одново.

Не е доволно тој да заработи пари со оваа вакцина или со нудење на оваа „Луцифераза“. Тој може самиот да заработи пари со патентот за кој го пријавил.

Бројот на патентот е 060606; меѓународен патент низ целиот свет. И тоа ја поврзува оваа нанотехнологија, хидрогелот, луциферазата во облак [= облак со податоци - Cloud Server ] со 5Г.

Ова ќе работи преку вашиот паметен телефон, кој е поврзан со облакот. И штом сето ова е во облакот, сите податоци се собираат во пакет.

Сите ваши биометриски податоци се собираат и чуваат. И овој број, овие податоци треба да бидат вмрежени со криптовалутата.

Значи, во основа, вашето тело треба да биде нивна стока (Имот). Нема повеќе готовина, нема повеќе кредитни картички! Дали гледате колку е опасно тоа?!

Што ако направите нешто што не и се допаѓа на владата? На пример, ако вие ја отворите устата да критикувате или не сте примерен Граѓанин? Можеби тогаш ќе ви бидат одземени „парите“?

 

Дени: Тоа звучи премногу лудо за да биде вистина; но факт е дека патентот е доделен на оваа технологија 060606, тој всушност постои. Ова веќе не е теорија на заговор.

 

Дени: Претпоставувам дека сте запознати со резолуцијата 6666 на Парламентот на САД, „Актот за гонење“?

 

Д-р Мадеј: Да, да!

 

Дени: Знаете, кога јас,  ... да речеме дека е 1995 година и јас сум извршен холивудски директор и сме во студио, во канцеларија и правиме сценарио и ќе биде научна фантастика, снимање филм за иднината во која има дистопија [неповолен развој во нереална приказна] каде што сите се контролираат цело време.

И, ќе се справиме со нешто што се нарекува луцифераза, што се поврзува со облак и со идентификатор кој има три-шестици.

Исто така,  дека сите го имаат ова и дека може да бидат следени. Мислам дека ова е чудно. Што се случува овде? Тоа треба да нè натера да размислиме.

 

Д-р Мадеј: Ако би  го прочитала сценариото, всушност би рекла;  , тоа е премногу лудо, никој нема да го купи овој филм.

Јас дури и не би размислувала за овој филм или сценарио затоа што би требало да се направи малку понејасен или малку поинтересен, понеизвесен.

 

Дан: Повеќе веродостоен?

 

Д-р Мадеј: Да, точно. Но, тие тоа го прават пред нашите очи, и знаете, јас сум дете Божјо, верувам. Верувам во Исус Христос, верувам во Бог.

Има луѓе кои се обожаватели на сатаната, тие веруваат во сатаната, веруваат во 666, веруваат во симболика. И мислам дека тие мислат дека треба да ни кажат што планираат да направат пред да го сторат тоа.

Има нешто над она што се случува во видливото царство. Ова всушност важи и за духовната област, верувам во тоа.

И ќе ја видите оваа симболика насекаде, ако навистина сакате да ја видите. Кои се совпаѓањата при користење на такви броеви? Лично, мислам дека тоа не е само случајност. Зошто се случува ова низ целиот свет, не само во една земја?

Сега може да се расправате, да, има корупција во една земја, но тоа се случува низ целиот свет! И кога ќе видите дека истите имиња се појавуваат одново и одново, Фондацијата Гејтс, Бил Гејтс; секој пат. Тој е тој што има корист од нас.

И во Африка, во Индија ... Тој е добро познат
за парализирање и / или убиство на околу 500 000 деца. Тој го стори тоа без изјава за согласност, излажа и сеедно се извлече со тоа.

Ништо не му се случи! Тогаш, зошто мислиш дека Тој би направил нешто поразлично врз нас и на сите други на земјата?

Тој исто така верува во депопулација, верува во евгеника, потекнува од таа семејна линија. Тој мисли дека сме премногу луѓе на светот, сака да го разредува стадото.

Луѓе, разбудете се! Овој човек не сака сите да живееме на оваа земја! Тој тоа го има кажано многу пати на разни начини.

Неговото досие е докажано, и тој не е научник, тој не е лекар, тој не е епидемиолог! Зошто му ја даваме оваа моќ? Тој има што да добие, а ние имаме што да изгубиме.

 

Дени: Нели,  - Хм, ... има уште една работа во врска со тестовите што заборавив да  прашам и сакам да се вратам на тоа.

Но, едно нешто што ме погоди е следново: Значи, ги имаме овие кривини кои започнаа да се намалуваат во Април или Мај и стапката на смртност се спушти на речиси нула; беше над нулата, нели?

Значи дека тестовите се валидни и случаите растат. Тоа, пак, би значело дека случаите се зголемуваат - а стапката на смртност останува многу ниска.

Ова значи дека самиот вирус станува сè помалку смртоносен секој ден, што е добра работа. Или тие се лажни позитиви, што значи дека немаме ниту случаи.

Па зарем не е победа и во двата случаи и не треба ли да се враќаме во нормала?

 

Д-р Мадеј: Да, вие користите здрав разум и јас апсолутно се согласувам со вас.

Во моментов нема причина да се започне итен случај. Тогаш, зошто сè уште сме во вонредна состојба, во практична смисла сè уште сме.

Зошто се случува ова? Не, нема причина да се прогласи вонредна состојба. Постојат многу адвокати таму што се обидуваат да го донесат ова на суд затоа што не треба да бидеме во вонредна состојба.

Но во пракса сè уште сме. Зошто се случува ова?

И морам да кажам дека ПЦР-тестот никогаш не бил наменет да дијагностицира некого. Само мало парче ДНК е земаено и дуплирано.

Всушност, вие само го удвојувате за да можете подобро да го анализирате и погледнете. Значи, вие гледате само мало парче и тоа значи дека ова парче може да има многу различни потекла: може да дојде од обична настинка или обичен грип.

И, всушност, видовме дека оваа низа доаѓа од хромозомот 8 на човечкото тело. А, тоа значи, ако го удвоите доволно, веројатно сите би биле позитивни на тестот.

И секоја лабораторија го реплицира на различен начин. Нема стандардизирана постапка за ова! Тоа е лудо! Треба да се биде научник за да се препознае или разбере тоа.

Ако го користете ПЦР-тестот на одреден начин, буквално секој може да биде позитивен. Но, тоа навистина не значи дека  ја има оваа инфекција.

Бидејќи тоа е само мало парче што се отстранува и се зголемува со циклуси. Многу е загрижувачки! Толку многу лекари и научници проговорија и тие се цензурирани и потиснати. - Ова не е добра наука, ова не е добар лек што го практикуваме сега.

 

Дени: Дали го слушнавте Елон Маск како зборува пред некој ден? Мислам дека беше вчера.

 

Д-р Мадеј: Не!, Што рече тој?

 

Дени: Знаете, не знам што да мислам за Елон Маск. Понекогаш мислам дека тој е дел од ова трансхуманистичко движење. Од друга страна, тој кажува многу разумни работи, кога прашаја на интервју за сето ова ...  тој рече дека ова е прекумерна реакција, сето ова околу ковидот е  претерано.

Тој рече дека нема причина да се запре економијата, нема причина за карантин, итн. И тогаш дојде до точка кога модераторот рече: „Па, се чини дека има решение за сето ова: излезе нова вакцина!

“Илон Маск тогаш рече:„ Нема да ја примам. “ Модераторот беше навистина шокиран. Мислам дека интервјуто не треба да оди така.

Тој се повтори и рече: „Не, јас нема да ја примам, ниту моето семејство!“ И модераторот праша: „Зошто да не?“

И тој рече: „Хм ... затоа што не мислам дека е доволно опасно за да се грижам за тоа, и сигурно не е толку опасно за да би им го дал на моите мали деца.

 

Д-р Мадеј: Да, и тој ме збуни, се согласувам со вас. Затоа што, знаете, од една страна тој вели такво нешто и од друга страна верува во трансхуманизам, дека треба да се обединиме со киборзи (= половина човек, половина машина) и да бидеме едно со ВИ [= вештачка интелигенција].

Имам чувство дека може да има финансиски причини зошто го рекол тоа, затоа што губи пари со своите фабрики кои не работат со полн капацитет.

Значи, имам чувство дека можеби тоа може да има малку врска со неговата финансиска добивка.

Но, слушнав дека тој неодамна самиот влезе во индустријата за вакцини. Значи, знаете дека тоа е контрадикција во самата смисла. Не знам што да мислам за него.

 

Дени: Ниту јас. Но, неодамна видов слика со него рамо до рамо со Гислин Максвел [= деловен партнер и пријател на Џефри Епстин] и тоа е скоро доволно за да потврди, знаете?

 

Д-р Мадеј: Да, не му верувам.

 

Дени: Не, добро ...
Па, ова беше многу едукативно и информативно и ...  уште една работа што сакав да ве прашам пред да финализираме: што е Законот за подготвеност за итни случаи? [= Закон за подготвеност при катастрофа]

 

Д-р Мадеј: Да. Овој закон мислам беше донесен околу февруари 2020 година. И ова им даде на производителите на вакцини секој замислив имунитет кон побарувањата за одговорност.

Бидејќи тие треба да бидат охрабрени да ги произведуваат своите вакцини што е можно побрзо, без страв од ефектите на вакциите што предизвикуваат болести.

Види , кога луѓето многу се разболуваат или умираат од вакцините, компаниите не сакаат да ги изгубат сите свои пари. И за да ги заштитат,  тоа го покриле со закон. Значи, тоа беше дел од законот.

 

Дени: Мислев ... ако се вратиме во 1986 година, она што го слушнав од РФК јуниор [= Роберт Франсис Кенеди јуниор], дека веќе имаат имунитет за одговорност за вакцините.

 

Д-р Мадеј: Да.

 

 

futv.media - Да заокружиме и да ја споиме сложувалката.

Лажната пандемија е донесена намерно во светот за финансиски да банкротира досегашниот монетарен систем и да се донеси дигитална валута, во изминатиоот пост зборувавме на оваа Тема.

Сега докторката Меган и Ден  ни дадоја увид и поврзаност со вакцината (дека всушност се работи за еден вид технологија поврзана со 5Г)

Значи пандемијата е предизвикана и се одолговлекува вештачки намерно со мерките и зклучувањата за да се уништи доесгашниот монетарен систем, светот се носи намерно во тотален колабс.

Како резултат од последиците на  „Пландемијата“  се донесува комплеттна реформација и се воведува  дигитална валута која е поврзана заедно со вакцината (која воедно е и технологија на која и е потребна  5Г мрежата).

 

И тие ја нарекоа оваа идентификација „луцифераза“. Тоа е ензим кој свети. Така е името за тоа: „Луцифераза“ што многу ... Не ми се допаѓа тоа име, мислам дека е страшно име.

 

Обновено на 27.07.2021 - додадени две видеа кои го потврдуваат горенавденото на Др.Медеј

 

Проследете го видеото од пророштвото за крајните дни, малото детенце од Русија. Прочитајте на 12-та минута во контекст со „Тоа е ензим кој свети„ ќе се наежите!

Вјацеслав  1982 - 1993 - почивај во мир!

 

Сеуште се користите со поимот „Теорија на Заговор“?

Тогаш отворете ја библијата на последните сатраници, поточно:

Откровение Глава 13 - 16 ,17 и 18

Тој ќе ги принуди сите луѓе - мали и големи, богати и сиромаси, слободни или робови - да бидат обележени на десната рака или на челото.

Без тој белег никој не ќе може ништо да купува или да продава. Белегот ќе биде името на Ѕверот или бројот што ќе го претставува неговото име.
Потребна е мудрост за да се разбере ова. Тој што е прониклив, ќе може да го открие значењето на бројот на Ѕверот. Бројот се однесува на човек и изнесува 666.

ПОСТ НА ГОДИНАТА
futvlogo1

Футв Медиа е самофинансиран медиум, известуваме целосно независно од политичките партии, државните институции и невладините организации.

Стапи во контакт со нас