Раинер Фуелмих: „Ние, народот, ќе ставиме крај на сето тоа“

Имаме меѓународна група адвокати кои наскоро ќе започнат со правна постапка - веројатно кон крајот на следната недела - рече адвокатот Ринер Фуелмих на прес-конференција во Брисел организирана од Детска здравствена одбрана од Европа во неделата

Ќе има вистински судија, ќе има вистински адвокати, вистински експерти и вистински сведоци кои ќе зборуваат за штетите што ги претрпеа од мерките, особено од вакцините, рече Фуелмих.

Тој беше убеден дека сведочењата ќе доведат до обвиненија против „опасните воени злосторници“. Уште поважно, вистината за тоа што им се случува на луѓето во светот излегува на виделина, додаде тој. „Ние, луѓето, ќе ставиме крај на ова. Никој друг."

А ние, народот, мора да се оттргнеме од овој тотално корумпиран и криминален систем и да изградиме сопствен систем, рече тој.

Фуелмих рече дека мора да се ослободиме од глобалистичките структури кои кликата во Давос очајно се обидува да ги искористи за да добие целосна власт над нас. „Одвојте се од криминалната банда од Давос и нивните марионети и создадете нешто ново, целосно независно од овој гнил систем.

Ќе добиеме помош, но мора да побрзаме“, изјави адвокатот. Тој верува дека судскиот случај ќе биде „многу моќен катализатор“.

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

ПОСТ НА ГОДИНАТА

АГЕНДА 2030

СЛУЧАЈНИ ОБЈАВИ

ОЗНАЧЕНО ОД УРЕДНИКОТ

futvlogo1

Футв Медиа е самофинансиран медиум, известуваме целосно независно од политичките партии, државните институции и невладините организации.

Стапи во контакт со нас