Панел на американскиот Сенат: Спонтани абортуси и случаи на рак зголемени за 300%, невролошки проблеми зголемени за повеќе од 1000%

За време на панелот на американскиот Сенат во понеделникот, адвокатот Томас Ренц, член на правниот тим на американските лекари на Фронтлајн, откри неколку алармантни сигнали за безбедноста на вакцините кои беа игнорирани од американската влада

Информацијата ја дадоа тројца воени лекари кои имаат пристап до податоци за вакцинација кои се задржани од јавноста.

Сенаторот Рон Џонсон (Р-Вис.) свика панел од светски познати лекари и експерти за да ја споделат својата перспектива за одговорот на глобалната пандемија, вклучувајќи ги нивните ставови за „раното и болничко лекување, ефикасноста и безбедноста на вакцините, што е правилно, а што не“. е она што треба да се направи сега и што треба да се реши на подолг рок“.

Панел дискусијата беше насловена „КОВИД 19: Второ мислење“.

Според доушниците – потполковник Тереза ​​Лонг, др. Семјуел Сиголоф и потполковник Питер Чемберс - бројот на спонтани абортуси и случаи на рак е зголемен за 300 отсто во изминатата година во однос на петгодишниот просек. Дополнително, податоците покажуваат дека бројот на невролошки проблеми е зголемен за 1.000 отсто.

„Нашите војници се повредени, изложени на експерименти, а понекогаш дури и убиени“, рече Ренц. Потполковникот Лонг му рекол на Џонсон дека некои вакцинирани пилоти кои покажуваат симптоми на миокардитис морале да бидат приземјени поради страв да не умрат од срцева слабост во воздухот. Кога ги пријавиле своите грижи кај претпоставените, тие биле игнорирани.

Адвокатот Ренц продолжи и рече дека 71 отсто од оние кои биле позитивни на тестот биле целосно вакцинирани и дека 60 отсто од постарите хоспитализирани со Корона биле целосно вакцинирани. Ова за Фаучи и Џо Бајден додека зборуваа за „пандемија на невакцинираните“.

Ова е корупција на највисоко ниво“, вели адвокатот. „Мора да има истрага. Треба да има истрага за секретарот за одбрана и треба да се истражи и ЦДЦ“.

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

ПОСТ НА ГОДИНАТА

АГЕНДА 2030

СЛУЧАЈНИ ОБЈАВИ


Warning: imagejpeg(/homepages/6/d517842434/htdocs/clickandbuilds/FuckYouTVMedia/wp-content/uploads/freshizer/89db3d5c41e6f0ec2df2e46bedbd19d3_3f54b804cbf92166e86fad2601a27587_-геоинженеринг-против-лажни-климатски-модели-Последиците-од-интервенција-во-природата-1440-810-c-90-768-c-100@2x.jpg): failed to open stream: File name too long in /homepages/6/d517842434/htdocs/clickandbuilds/FuckYouTVMedia/wp-content/plugins/fresh-framework/framework/extern/freshizer/freshizer.php on line 271

Warning: imagejpeg(/homepages/6/d517842434/htdocs/clickandbuilds/FuckYouTVMedia/wp-content/uploads/freshizer/89db3d5c41e6f0ec2df2e46bedbd19d3_3f54b804cbf92166e86fad2601a27587_-геоинженеринг-против-лажни-климатски-модели-Последиците-од-интервенција-во-природата-1440-810-c-90-992-c-100@2x.jpg): failed to open stream: File name too long in /homepages/6/d517842434/htdocs/clickandbuilds/FuckYouTVMedia/wp-content/plugins/fresh-framework/framework/extern/freshizer/freshizer.php on line 271

Warning: imagejpeg(/homepages/6/d517842434/htdocs/clickandbuilds/FuckYouTVMedia/wp-content/uploads/freshizer/89db3d5c41e6f0ec2df2e46bedbd19d3_3f54b804cbf92166e86fad2601a27587_-геоинженеринг-против-лажни-климатски-модели-Последиците-од-интервенција-во-природата-1440-810-c-90-1200-c-100@2x.jpg): failed to open stream: File name too long in /homepages/6/d517842434/htdocs/clickandbuilds/FuckYouTVMedia/wp-content/plugins/fresh-framework/framework/extern/freshizer/freshizer.php on line 271
Со геоинженеринг против лажни климатски модели - Последиците од интервенција во природата

ОЗНАЧЕНО ОД УРЕДНИКОТ

futvlogo1

Футв Медиа е самофинансиран медиум, известуваме целосно независно од политичките партии, државните институции и невладините организации.

Стапи во контакт со нас