Доктор бесплатно лекува пациенти со Ковид: „Фаучи е најголемиот масовен убиец во историјата“, „Пеколните болници се новите концентрациони логори“

Мерките преземени од федералната влада и спроведени на национално ниво за „задржување на ширењето“ и ублажување на инфекцијата КОВИД-19 во реалноста се трик на „Наци Фаучи“ да воспостави една светска влада и да ги легализира масовните убиства, предупредува др. Бен Марбл, специјалист за семејна медицина со седиште во Флорида.

„Ова е масовен геноцид. Нацистот Фаучи е најголемиот масовен убиец во историјата на светот“

Тој треба да биде уапсен и да му се суди за Нирнберг 2.0, заедно со Бил Гејтс и Џорџ „Сорос“, нацистот Клаус Шваб - целата милијардерска елита“, др. Марбл изјави за the Gateway Pundit на митингот - „Пораз на мандатот во Вашингтон“.

„Ова е распад на Америка за да се спроведе планот на една светска влада. Генската терапија со гРНК или терапии со ДНК - тоа не се вакцини. Тие се експериментални генски терапии“, продолжи тој. „Дефинитивно – никому не му треба вакцина за Ковид. Дури и да е вистинска вакцина која всушност е ефективна, не ни треба вакцина за Ковид“.

Во април 2020 година, откако работеше во болницата и деноноќно ги лекуваше пациентите со Ковид, Марбл заклучи дека се што било препорачано од Центарот за контрола на болести и „Нацистот Фаучи“ за лекување на новорастечкиот коронавирус, „е едноставно погрешно“ и „всушност. спротивно од сè што треба да правиме“. И покрај можните реакции, Марбл избра да ги игнорира Фаучи и федералната влада и „да ги третира пациентите со рано лекување“.

Бидејќи бројот на смртни случаи од коронавирусот вртоглаво порасна поради систематското усогласување со новите нелогични прописи на ЦДЦ, Марбл почна бесплатно да ги лекува пациентите со Ковид:

Во тоа време се занимавав со телемедицина и ја имав оваа чудна работа. Сонував краток сон за Исус и ми рече да ги лекувам моите пациенти бесплатно. Си помислив: „Како да го направам тоа? Не ја поседувам болницата.“ А тој ме погледна и рече: „Па, бесплатно ги излечив слепите“, а потоа ми се насмеа.

И тогаш се разбудив, тоа беше крајот на сонот“, објаснува докторот. „Не размислував многу за тоа.
Потоа, околу една недела подоцна, Трамп се појави на телевизија и рече дека сака лекарите да можат да практикуваат преку државните линии. Веднаш го имав овој момент на еурека во мојата глава и реков:, можам да лекувам пациенти во сите 50 држави, па можеби  ќе ги лекувам бесплатно. И така направив.

Најмалку 866.968 Американци починале од Ковид заклучно со 25 јануари 2022 година, според Центрите за контрола на болести во Соединетите држави. Повеќето не умреле од вирусот, туку од убиствениот протокол на болниците, тврди Мармер:

Во Америка има 1,1 милион лекари, а веројатно има помалку од 1.000 кои сакаат рано да ги лекуваат пациентите со Ковид. Ги нарекувам „Лекарите на Фаучи“.

Лекарите на Фаучи ширум Америка ги пропуштија своите пациенти. Имаме епидемија, пандемија на малверзации каде луѓето се разболуваат од Ковид. Вашиот доктор ве откажува и прави малверзации“, рече тој. „Воопшто не им даваат никаков третман и им велат: „Не доаѓајте во мојата канцеларија затоа што се исплашени и не сакаат да се заразат. И ако умираш, оди во болница.

Дури и затворањата на Ковид, присилните карантински мерки, се дел од антиамериканскиот план за депопулација.

„Дебелината е еден од најголемите фактори на ризик, но сè што бараат од вас е да останете дома, да бидете мрзливи и да се здебелите, што дополнително го зголемува ризикот од умирање“, продолжи Марбл. „Сè што прават ЦДЦ и Фаучи е буквално насочено кон максимизирање на смртта“.

Извор: EXCLUSIVE: Doctor Treating Covid Patients For Free: ‘Fauci Is The Greatest Mass Murderer In History,’ ‘Hellspitals Are The New Concentration Camps’

Видеото можете да го поогледнете во изворот.

ПОСТ НА ГОДИНАТА

СЛУЧАЈНИ ОБЈАВИ

futvlogo1

Футв Медиа е самофинансиран медиум, известуваме целосно независно од политичките партии, државните институции и невладините организации.

Стапи во контакт со нас