Американската влада фатена како цели „црвени“ држави ги снабдува со посмртоносните серии вакцини против Ковид

Продлабочената анализа на податоците од системот за известување за несакани дејства од вакцината во САД (ВАЕРС) покажува дека „црвените“ состојби – т.е. Х. оние кои се политички поконзервативни - се најмногу погодени од смртните случаи од „вакцината“ против коронавирусот (Ковид-19)

Се чини дека тоа е политички мотивиран геноцид, при што оние што се на власт (т.е. фармацевтската индустрија и владата) наводно испраќаат посмртоносни серии на Фаучи-вакцините против заразениот грип  во конзервативните области на земјата.

Сините области добиваат почисти вакцини, додека црвените области добиваат потоксични сорти, вели Грег Рис од Infowars.

„Некои црвени држави имаат 11 пати повеќе смртни случаи од вакцините од другите држави“, тврди Рис - можете да го погледнете неговиот видео извештај подолу. „Во просек, црвените држави имаат двојно повеќе смртни случаи и повреди од вакцини од сините држави“.

Мајк Једон, поранешен директор за респираторни истражувања во Фајзер, и истражувачи како што е Крег Пардекупер, ги анализираа податоците на ВАЕРС за смртни случаи и повреди од вакцини во Соединетите држави, што покажува дека моментално има повеќе од 700.000 несакани реакции поврзани со вакцините на Фајзер - БиоНТех, Модерна и Јансен (Џонсон и Џонсон).

Овие вакцини се администрираат во различни серии или делови, кои имаат многу различни стапки на повреди и смрт. Некои серии предизвикуваат речиси никакви проблеми, додека други предизвикуваат многу проблеми.

Како може тоа да биде ако сите вакцини се навистина исти? Џрн-инжинеринг од Једон и Пардекупер го откри фактот дека не сите серии вакцини за Ковид се создадени еднакви - видете HowBadIsMyBatch.com (или HowBad.info) за повеќе информации.

„Околу 0,5 проценти од различните серии се многу токсични, предизвикувајќи хоспитализација, инвалидитет и смрт за неколку дена или недели по инјектирањето“, вели Рис. „Другите серии предизвикуваат минимални несакани ефекти и повеќето се чини дека се безопасни плацебо.

„Графирано на временска рамка, можеме да видиме дека овие три компании работеа заедно за тивко да ја следат смртоносната ефикасност на одредени смртоносни серии.

Рис исто така вели дека додека една компанија користи смртоносна серија, другите две користат безопасни серии. Ова создава научна средина за геноцидните евгеничари да ги одредат опсегот на дозите, или максималната толерирана доза, за која било специфична серија на инјекции.

„Распоредот покажува дека на секоја смртоносна инјекција и претходи и следи период на одмор, давајќи им време да стигнат до нивната основна линија пред да се администрира следната смртоносна инјекција“, објаснува Рис.

„Приватните протечени документи од ЦДЦ покажуваат листа на датуми на истекување и вклучени се само одредени серии - истите серии за кои беше откриено дека се многу токсични во базата на податоци на Пардекупер, што е сосема логично. Нема да има причина да се наведат датумите на истекување на солените плацебо инјекции, само за смртоносните.

Најтешко погодената држава во однос на сериите на токсични вакцини се чини дека е Монтана со 11,3 смртни случаи на 100.000, а потоа следи Тенеси со 9,1 смртни случаи на 100.000. Сепак, на трето место е Минесота, сина држава, со 9,0 смртни случаи на 100.000.

„Анализата на бројот на смртни случаи на 100.000 вакцинирани во 50 држави ни кажува дека огромното мнозинство на смртни случаи од вакцини се случуваат во црвени држави“, предупредува Рис.

„Некои црвени држави имаат 11 пати повеќе смртни случаи од вакцини од другите држави. Во просек, црвените држави имаат двојно повеќе смртни случаи и повреди од вакцини од сините држави“.

Дали можеби естаблишментот ги таргетира државите во кои живеат повеќето од луѓето кои се противат на „Подобро изградете се“ (6uild 6ack 6etter=666) на сегашниот режим? Дали е во тек обид да се искоренат луѓето кои се спротивставуваат на Големото ресетирање?

За повеќе вести за геноцидната кампања на владата со инјекции против Ковид, посетете ја веб-страницата ChemicalViolence.com.

Извор: BIOTERRORISM at the highest levels: U.S. government caught targeting “red” states with deadlier batches of covid vaccines

Забелешка од уредникот: Ова се статистички предпоставки-индиции, за крајен доказ потребни се резултати од  анализите на сериите за споредба.

 

Да ги заокружиме фактите за пандемијата која не беше пандемија туку низа лаги и противуставни неосновани фашистички мерки:

  • Имаме непрочистен и неизолиран вирус, нема доказ за САРС-КОВ-2.
  • ПЦР-тест кој не прави разлики од други постоечки коронавируси и грип, исто така не детектира дали лицето е заразно - од овој факт произлезе апсурдниот  поим Асимптоматски како оправдување за здравите (без симптоми се разбира) кои се тестирани лажно позитивни.
  • Немате изолиран вирус, немате веродостоен тест кој ја детекрира болеста. Сите статистики за починати се невалидни (невалиден тест, забранета обдукција, нема доказ за починати од Ковид) со тоа  без основа и причина се нарушени уставот и меѓународните права, пропаднати бизниси, инфлација, самоубиства, психички пореметувања кај сите возрасти, најзагрижувачки се последиците кај децата кој се гушат во училиштата со маските без научен доказ за заштита, здравиот развој на децата е уништен, иднината на една генерација може да го измени правецот на човештвото, може да стане непоправливo, со предавање од една на друга генерација, ова е најголемото злосторство.
  • СЗО пред почетокот на пандемијата ја смени дефиницијата за падемија, сега не е фактор смртноста туку заразеноста. Ова и дава право на оваа крајно корумпирана и приватизирана организација да прогласи пандемија кога сака, утре може да го прогласи грипот, сидата, и други заразни болести како пандемија.
  • Пандемијата ја прогласуваме за најголемата измама, заговор, и злосторство на глобално ниво во историјата на човештвото!

 

ПОСТ НА ГОДИНАТА

СЛУЧАЈНИ ОБЈАВИ

futvlogo1

Футв Медиа е самофинансиран медиум, известуваме целосно независно од политичките партии, државните институции и невладините организации.

Стапи во контакт со нас