Белгија - Насилни судири помеѓу демонстрантите и полицијата

Белгија: Немири и понекогаш насилни судири во Брисел - меѓу полицијата и бројните демонстранти кои протестираат против владините ограничувања за корона и задолжителната вакцинација против корона. Десетици агресивни насилници со качулки се измешаа со демонстрантите.

 

Десетици илјади незадоволни граѓани се собраа во Брисел на масовен протест против владините ограничувања за коронавирусот и задолжителната вакцинација против коронавирусот. Повремено се известува и за судири, види погоре.

ПОСТ НА ГОДИНАТА

СЛУЧАЈНИ ОБЈАВИ


Warning: imagejpeg(/homepages/6/d517842434/htdocs/clickandbuilds/FuckYouTVMedia/wp-content/uploads/freshizer/229bebd3ce35902bdc4b5d623accf366_0f5ffed09df0431530154da1cd7deb12_-Бил-Гејтс-ја-презема-ЕУ-Дигитален-Идентитет-2020-Пробивна-Енергија-Регистар-за-средства-1440-810-c-90-768-c-100@2x.jpeg): failed to open stream: File name too long in /homepages/6/d517842434/htdocs/clickandbuilds/FuckYouTVMedia/wp-content/plugins/fresh-framework/framework/extern/freshizer/freshizer.php on line 274

Warning: imagejpeg(/homepages/6/d517842434/htdocs/clickandbuilds/FuckYouTVMedia/wp-content/uploads/freshizer/229bebd3ce35902bdc4b5d623accf366_0f5ffed09df0431530154da1cd7deb12_-Бил-Гејтс-ја-презема-ЕУ-Дигитален-Идентитет-2020-Пробивна-Енергија-Регистар-за-средства-1440-810-c-90-992-c-100@2x.jpeg): failed to open stream: File name too long in /homepages/6/d517842434/htdocs/clickandbuilds/FuckYouTVMedia/wp-content/plugins/fresh-framework/framework/extern/freshizer/freshizer.php on line 274

Warning: imagejpeg(/homepages/6/d517842434/htdocs/clickandbuilds/FuckYouTVMedia/wp-content/uploads/freshizer/229bebd3ce35902bdc4b5d623accf366_0f5ffed09df0431530154da1cd7deb12_-Бил-Гејтс-ја-презема-ЕУ-Дигитален-Идентитет-2020-Пробивна-Енергија-Регистар-за-средства-1440-810-c-90-1200-c-100@2x.jpeg): failed to open stream: File name too long in /homepages/6/d517842434/htdocs/clickandbuilds/FuckYouTVMedia/wp-content/plugins/fresh-framework/framework/extern/freshizer/freshizer.php on line 274
Како Бил Гејтс ја презема ЕУ - Дигитален Идентитет 2020 - Пробивна Енергија - Регистар за средства
futvlogo1

Футв Медиа е самофинансиран медиум, известуваме целосно независно од политичките партии, државните институции и невладините организации.

Стапи во контакт со нас