Рајнер Фулмих - Меѓународната кривична постапка треба да започне „за неколку недели“

Германско-американскиот адвокат Рајнер Фулмих изјави за Марија Зи дека долгоочекуваното меѓународно кривично судење, кое многумина го нарекуваат и „Нирнберг 2.0“, ќе започне за неколку недели

По секоја веројатност, истражна комисија ќе го разгледа случајот. Ќе бидат покренати обвиненија против четири водечки личности: Бил Гејтс, Кристијан Дростен, Ентони Фаучи и шефот на СЗО Тедрос, рече Фулмих. „Ќе платат многу висока цена. Ќе одат во затвор“.

Секакви експерти ќе сведочат за тоа што навистина се случува, за агендата што е развиена за да ни се сврти вниманието од намалувањето на населението од една страна и контролата на населението од друга страна, рече адвокатот.

Тој додаде дека се работи на ново судство бидејќи системот „е толку корумпиран што повеќе не можеме да се потпреме на него“. „Мораме да поставиме сопствен систем“, рече тој.


Забелешка од уредникот: Нов систем? Овде сме оставени во неизвесност, единствено можеме да си замислиме нов систем преку глобална револуција и туркање на сите влади во светот. Бидејќи како што рече сите биле корумпирани.

Паралелно со овој систем не е возможно да изградите нов глобален систем, за да изградите нов систем треба стариот прво да го уништите. Каков е тој нов систем кој би можел да се воспостваи за неколку недели паралелно со кривичната постапка.

За каков систем всушност зборува адвокатот Раинер Фуелмих??? Систем во вид на стратегија за кривичната постапка, ова прашање одпаѓа и е контрадикторно со самата изјава кога вели „сите биле корумпирани“. Изјавата за нас е нелогична и не дава никаква смисла, за жал.


Важен дел од случајот е истрагата за „производител на вакцини“ спроведена од Мајк Једон, поранешен потпретседател на Фајзер. Оваа истрага покажа дека некои серии вакцини не предизвикуваат никакви проблеми, додека други се многу опасни, предизвикувајќи илјадници смртни случаи.

„Тие се обидуваат да откријат како да убијат што е можно повеќе луѓе без да се огласат алармите“, нагласи Фулмих. „Тоа е ѓаволски. Како можат луѓето да бидат толку злобни?“

Адвокатот понатаму рече дека целата оваа операција, која трае со децении, ја спроведуваат неколку стотици, најмногу неколку илјади луѓе. Со поткуп и уцени се обидуваат да добијат што повеќе лекари и политичари на своја страна. На пример, помислете на ритуалната злоупотреба на деца, рече тој.

"Не се откажувајте. Продолжете да се борите."

 

ПОСТ НА ГОДИНАТА

СЛУЧАЈНИ ОБЈАВИ

futvlogo1

Футв Медиа е самофинансиран медиум, известуваме целосно независно од политичките партии, државните институции и невладините организации.

Стапи во контакт со нас