Уште една бомба - Злоупотреба на ПЦР тестот во Обединетото Кралство (видео)

Во моментов обиколува видео на социјалните мрежи, посочувајќи како „Сарс-КоВ-2-Тест“ може да се злоупотреби за да се зголемат сегашните бројки

Човекот кажува како неговиот брат добил инструкции од неговиот работодавец да направи тест бидејќи имал благи симптоми на болест. Неговиот брат потоа бил ставен во карантин. Потоа го побарал резултатот од тестот и истражувал што точно покажува овој тест.

Човекот објаснува:

Брат ми е болен неколку дена и неговиот работодавец го натера да направи корона тест. Тој беше позитивен на тестот.

Ми падна чудно и го прашав дали се заразил со Омикрон? Не, велат дека не е омикрон.

Коронавирус 229Е е настинка. Брат ми беше ставен во карантин бидејќи настинал!

Ако сега го правите ова на целата земја и овие позитивни тестови за корона, дали ова можеби значи дека настинката се смета за позитивност на корона? Затоа што ако е така, тоа ќе објасни зошто бројот на случаи вртоглаво расте насекаде. Но, што навистина стои зад волјата да се пропагираат настинките како корона-позитивни?

ЦДЦ: Вообичаените човечки коронавируси, вклучувајќи ги типовите 229Е НЛ63, ОЦ43 и ХКУ1, обично предизвикуваат благи до умерени нарушувања на горните дишни патишта како што се: Б. настинката. да не се меша со Коронавирусната болест од 2019 година.

На 31.12.2021 година објавивме статија со наслов: Бомба - Измама на граѓаните: Антиген тестовите реагираат и на грип и бактерии

Во објавата наведен е и гореспомнатиот Коронавирус 229Е во брзите антиген тестови, сега злоупотребен е ПЦР тестот.

Човекот во видеото тврди дека неговиот брат бил ставен во карантин откако бил тестиран позитивен на Кронавирусот 229Е со ПЦР тест, обична настинка а не Сарс-КоВ-2.

Прашањето е, колку пати се случувало ова во минатото, каде замина грипот и сите други настинки? Да не ги заборавиме сите оние кои починале со Ковид а не од Ковид. Дали воопшто било тоа Ковид? Зошто ЦДЦ не ги признава повеќе ПЦР тестовите? Зошто изумителот на ПЦР тестовите Кери Мулис изјави за овие тестови да не се користат за дијагностика?

Немаме повеќе сомнение дека овде не се работи за пандемија и опасност за јавното здравје, опасноста доаѓа од владите со укинувањето на уставот, граѓанските права и слободи, дискриминацијата, поделбата на населението, ширењето страв и омраза.

Имаме пандемија на лажни несодветни тестови кои уништија егзистенции и човечки животи, пандемија на систематски медиуми кои шират страв и омраза врз населението, ова крајно злобно и нечовечко!

ПОСТ НА ГОДИНАТА

СЛУЧАЈНИ ОБЈАВИ

futvlogo1

Футв Медиа е самофинансиран медиум, известуваме целосно независно од политичките партии, државните институции и невладините организации.

Стапи во контакт со нас