Хемиски траги - Хемиска анализа на дождовницата во Чешка: алуминиум, бариум, итн.

aeronet.cz пренесува: Потврдено! При хемиска анализа на дождовната вода по прскање со хемиски траги, во градината во областа Чешки Рај во Чешка, откриени се КОБАЛТ, БАРИУМ, ОЛОВО и висок вишок на АЛУМИНИУМ.

Ова не е теорија на заговор од веб-страницата Aeronet.cz што известува за тоа, туку потврдена реалност.

Доколку овие хемиски супстанци прикажани во табелата подолу врнат во канта заедно со дождот, наместо бесмислените мерки поради грипот „Ковид-19“, хигиенските власти на државата треба да се интересираат за тоа кои организации и авиокомпании се вклучени во атмосферата. да прскаат тешки метали. Лекар советува да не се пие оваа дождовница.

Апсолутен скандал се појави на чешките социјални мрежи во последните неколку часа кога корисничка на Фејсбук ги објави резултатите од хемиската анализа на водата уловена во нејзината када по дождот во градината на крајот на август оваа година во областа Чешки Рај.

Според информациите, анализата ја направила хигиенска станица од Прага. Примероците од водата се земени вториот ден по дождот, на 23.08.2021 година. Лабораториската анализа беше иницирана не само врз основа на информациите од Aeronet.cz, каде што веќе подолго време се обезбедуваат редовни информации за изјавите на луѓе од цела Чешка кои наоѓаат неверојатен спектар на бои во дождовницата по секое прскање на небото над Чешка.

Резултати од анализата на дождовната вода за пиење од страна на хигиенската станица еден ден по дождот. Пренесете го да видат сите со што не трујат.

Дури сега некој решил да ја разгледа целата работа. Анализата на дождовницата од кадата во градината во Чешки Рај беше објавена на Фејсбук профилот на Јирка Чернохорски и Павел Житко.

Во кадата во градината се пронајдени бариум, олово, железо, кобалт, стронциум и други елементи.

Обичната дождовна вода обично содржи испарувања, летечка пепел и честички прашина што дождот ги мие од небото. Меѓутоа, во денешно време, веќе не е можно да се најдат супстанции во атмосферата што постоеле пред 1989 година, бидејќи фабриките и индустриските постројки денес имаат задолжителни системи за филтрирање, така што кога врне повеќе не тече сулфур во бурето за дожд.

Но, во споредба со комунистичката ера, денес во атмосферата се испуштаат тешки метали, алкални елементи и отровни честички од моторите на авионите.

Тие се користат за прскање на временските модификатори како дел од програмата за вбризгување на аеросол за стратосфера за да се намалат ефектите од УВ зрачењето на површината на планетата. Ако нечистотијата заврши во дождовницата во вашата градина, тоа може едноставно да се емисии некаде од Европа.

Но, бидете внимателни, концентрацијата на загадувањето ќе биде многу ниска, тоа ќе биде високо разредено и дисперзирано загадување. Но, од сумите што госпоѓата ги најде во својата када во градината во Чешки Рај, докторот буквално клекнал на колена, кога му ја покажале табелата за да каже какво влијание има тоа врз здравјето.

Апсолутен шок за него беше присуството на бариум, отровен алкален елемент, за кој не се наведени гранични вредности во хигиенската табела, бидејќи не се очекува присуство на оваа супстанца во водата за пиење.

Ова се однесува на сите елементи во приложените табели. Граничните вредности се дадени само за супстанции што треба да се очекуваат во водата. Присуството на високотоксичен бариум е необјасниво. Друг шок е присуството на кобалт. Повторно тоа е неочекуван предмет.

Железото ја надмина дозволената гранична вредност во мострата за речиси 1100%, а калиумот со содржина од над 4000 микрограми не е ниту гранична вредност како неочекуван елемент за вода за пиење. Оловото ја надминало границата за повеќе од 220%, а антимонот за повеќе од 8800%, а лабораторијата открила 57 микрограми стронциум и 65 микрограми талиум во водата, сите неочекувани елементи кои не треба да се најдат во водата за пиење. Најголемиот шок доаѓа до крајот и ги потврдува наводните заговори на Aeronet.cz како заканувачка реалност. Слушајте внимателно!

Огромните количества алуминиум во дождовницата ги потврдуваат хемиските стази и прскањето над Чешка.

Во примерокот, лабораторијата измерила 2.340 микрограми алуминиум, што значи дека границата е само 0,2 милиграми на литар, што ја надминува безбедносната граница за речиси 1200%, а алуминиумот е главниот хемиски елемент што го менува времето кога се прскаат хемиски траки. Алуминиумот во комбинација со кадмиум, железо и олово се најчестите елементи пронајдени во анализите на дождовницата ширум светот каде што луѓето собираат дождовница по прскање хемиски траки.

Меѓутоа, присуството на стронциум, бариум и талиум навистина ги исплаши лекарите. Станува збор за високо токсични супстанции кои немаат никаква работа во атмосферата, а да не зборуваме за алуминиумот, за кој знаеме дека не се користи само во хемиските траки, туку и како додаток во авионските горива за зголемување на температурата на согорување, што ја зголемува ефикасноста на млазните мотори и ја намалува потрошувачката на гориво.

На тој начин, лабораториската анализа од кадата во Боемскиот рај потврдува дека програма за модификација на времето работи над Чешка и дека авионите прскаат модификатори со цел да се намали УВ зрачењето што паѓа на површината на земјата.

Иако УВ зрачењето е опасно во повисоки дози, елиминацијата на зрачењето може да биде погубно за населението бидејќи УВ зрачењето служи за дезинфекција и регулирање на бројот на вируси на планетата.

УВ зрачењето ги уништува вирусите. И затоа нема грип во лето, бидејќи интензивното УВ зрачење ги убива вирусите во лето. Во зима УВ зрачењето е мало и затоа вирусите можат да се шират, нема доволно УВ зрачење на земјата и вирусите имаат слободен простор.

Сепак, ограничувањето на УВ зрачењето на планетата во текот на годината ќе доведе до масовно зголемување на вирусите и ризик од масовно депопулација на планетата доколку луѓето умрат од компликации од вирусни заболувања и пневмонија, дури и во летните месеци.

УВ зрачењето ја дезинфицира нашата планета од вируси, затемнувањето на небото од УВ зрачењето на површината на планетата може да има ѓаволски последици.

Ова е и причината зошто Ескимите не го познаваат грипот, бидејќи во поларните региони, каде што озонската обвивка е минимална, УВ зрачењето ја погодува површината во текот на целата година и затоа вирусите практично не можат да преживеат во поларните региони.

УВ зрачењето е едно од најважните средства за дезинфекција на нашата планета. Секој што се обидува вештачки да го спречи влијанието на УВ зрачењето на површината на земјата нема добри намери.

Дури може да се каже дека елитата бара трајно и бесконечно владеење и превласт на вирусите и програмите за вакцинација на оваа планета. Нашиот колега доктор препорачува да не ги полевате растенијата во градината со дождовница од буриња и саксии, бидејќи всушност преливате тешки и алкални метали врз моркови, ротквици, јагоди и друго овошје или директно внесувате високотоксични елементи како бариум или стронциум.

Природниот дожд со себе може да донесе разни загадувачи, така што загадувањето на водата може да се разреди, но во бурето овие материи се повеќе се концентрираат по секој дополнителен дожд. Затоа, дождовницата од буре или када е де факто концентрат на хемтраил.

За да може мерењето да биде навистина значајно, секогаш мора да се осигура дека кадата е празна и чиста. Земете примерок веднаш штом ќе заврне. Ова ја одредува концентрацијата на елементите по дожд.

Потоа врне по втор пат, земете уште еден примерок, концентрацијата се зголемува. За еден месец мериш колку метали и токсини паѓаат за 30 дена со дожд.

И кога ќе го однесете во лабораторија, буквално ви го погодува мозокот со него. Да, сето ова ни паѓа на глава со хемиските траки, а политичарите сè уште имаат дрскост да ги лажат луѓето директно во лице и да тврдат дека хемијата се лажни извештаи и дезинформации.

Секој пат кога врне, хигиенските станици треба да се занимаваат со тоа што врне над Чешка и да престанат да ги мачат луѓето со глупости за грипот „Ковид-19“.

Повеќе детали горе на почетокот во изворот

 

ПОСТ НА ГОДИНАТА

СЛУЧАЈНИ ОБЈАВИ


Warning: imagejpeg(/homepages/6/d517842434/htdocs/clickandbuilds/FuckYouTVMedia/wp-content/uploads/freshizer/b1507ee48df92a9b93538d71c1eef190_676d305975e6440aa50c10d295532290_-Судири-со-полицијата-и-адвокатите-на-кој-не-им-беше-дозволен-пристап-до-Касациониот-суд-1440-810-c-90-768-c-100@2x.jpg): failed to open stream: File name too long in /homepages/6/d517842434/htdocs/clickandbuilds/FuckYouTVMedia/wp-content/plugins/fresh-framework/framework/extern/freshizer/freshizer.php on line 271

Warning: imagejpeg(/homepages/6/d517842434/htdocs/clickandbuilds/FuckYouTVMedia/wp-content/uploads/freshizer/b1507ee48df92a9b93538d71c1eef190_676d305975e6440aa50c10d295532290_-Судири-со-полицијата-и-адвокатите-на-кој-не-им-беше-дозволен-пристап-до-Касациониот-суд-1440-810-c-90-992-c-100@2x.jpg): failed to open stream: File name too long in /homepages/6/d517842434/htdocs/clickandbuilds/FuckYouTVMedia/wp-content/plugins/fresh-framework/framework/extern/freshizer/freshizer.php on line 271

Warning: imagejpeg(/homepages/6/d517842434/htdocs/clickandbuilds/FuckYouTVMedia/wp-content/uploads/freshizer/b1507ee48df92a9b93538d71c1eef190_676d305975e6440aa50c10d295532290_-Судири-со-полицијата-и-адвокатите-на-кој-не-им-беше-дозволен-пристап-до-Касациониот-суд-1440-810-c-90-1200-c-100.jpg): failed to open stream: File name too long in /homepages/6/d517842434/htdocs/clickandbuilds/FuckYouTVMedia/wp-content/plugins/fresh-framework/framework/extern/freshizer/freshizer.php on line 271

Warning: imagejpeg(/homepages/6/d517842434/htdocs/clickandbuilds/FuckYouTVMedia/wp-content/uploads/freshizer/b1507ee48df92a9b93538d71c1eef190_676d305975e6440aa50c10d295532290_-Судири-со-полицијата-и-адвокатите-на-кој-не-им-беше-дозволен-пристап-до-Касациониот-суд-1440-810-c-90-1200-c-100@2x.jpg): failed to open stream: File name too long in /homepages/6/d517842434/htdocs/clickandbuilds/FuckYouTVMedia/wp-content/plugins/fresh-framework/framework/extern/freshizer/freshizer.php on line 271
Италија Судири со полицијата и адвокатите на кој не им беше дозволен пристап до Касациониот суд
futvlogo1

Футв Медиа е самофинансиран медиум, известуваме целосно независно од политичките партии, државните институции и невладините организации.

Стапи во контакт со нас