Микрочип K-19 кој се вградува под кожа и го покажува статусот на вакцинација!

Добредојдовте во сатанското ропство, новото нормално, големото обновување, новиот светски поредок, изгради подобро, агенда 2030, многу поими иста цел: патот кој води до пеколот! Откровение 13-16,17

Една шведска компанија промовира микрочипови кои се вградени во раката на една личност за да се прикаже нивната евиденција за вакцинација

Компанијата Епицентар објави видео кое покажува за што служи микрочипот и како се користи во јавноста.

Дејли вајр објави:

Видеото стана вирално во петокот за прикажување на технологијата на микрочипови неодамна претставена од Стокхолмскиот старт-ап Епицентар. „Главниот нарушувач на компанијата“, Ханес Сјоблад, покажа како неговиот производ, со големина на зрно ориз, е адаптиран како пасош за Ковид кој се вградува под кожата на раката.

Сјоблад рече дека компанијата ја развила технологијата за други цели, но брзо сфатила дека може да се користи како еден вид пропусница за Ковид што ги складира податоците за статусот на вакцинација, кои потоа може да се читаат од секој уред што користи протокол за комуникација во близина на терен. „Имплантите се многу разновидна технологија која може да се користи за многу различни работи“, рече тој, додавајќи: „Во моментов е многу погодно секогаш да се има Ковид пасош на имплантот“.

 

ПОСТ НА ГОДИНАТА

СЛУЧАЈНИ ОБЈАВИ

futvlogo1

Футв Медиа е самофинансиран медиум, известуваме целосно независно од политичките партии, државните институции и невладините организации.

Стапи во контакт со нас