Протече видео - ККП вели дека „Секој што примил вакцина е мртов“

Застрашувачка видео конференција (видео подолу) од внатрешноста на Кина била пресретната од разузнавачки извори

Во него, лидерите на кинеската комунистичка партија разговараат за иднината на САД по дистрибуцијата на вакцината: „

Секој што ја примил вакцината е мртов“, велат тие.

Објавената снимка од прислушуваната видеоконференција започнува со тоа што шефот на ККП (комунистичката кинеска партија) , кој ја организираше видеоконференцијата, им кажува на другите присутни на ККП: „Она што ККП најмногу го сака е американските трупи да бидат вакцинирани“.

Портпаролот продолжи: „Штом ќе бидат вакцинирани, американската војска ќе пропадне и ККП ќе триумфира“.

Разговорот продолжи со главниот говорник велејќи: „Откако ќе се вакцинираат американските трупи, ќе ви кажам дека вакцинацијата против вирусот во основа ќе биде при крај“.

Понатаму: „Ако американското елитно општество од страв, смрт, недостаток на доверба и затоа што овие злобни, ниски политичари, опортунисти, сакаат да ја избегнат одговорноста, особено кога Волстрит, холивудските познати личности, Белата куќа и војниците се вакцинирани, ве уверувам дека нема да има проблем со вакцинацијата“.

Понатаму се вели: „Луѓето кои ја ставаат вакцината наскоро ќе го видат својот крај. Оние кои ја промовираат вакцинацијата зад сцената веројатно ги постигнале своите цели“.

Шокантно, тогаш во истото видео, подолу, се зборува за ...ПРОТИВОТРОВ.

„Вакцинацијата повеќе нема да се турка и противотровот секако ќе се нуди.

Во овој момент, еден од учесниците на видео-конференцијата шокирано го прекинува и прашува: „Ќе се појави противотровот?“ а друг одговара и прашува: „За што е противотровот?

Главниот говорник на видеоконференција одговори: „Тоа не треба да ја излечи штетата што ја направија вакцините, туку да ве спречи да го пренесете вирусот, тоа не е лек за вакцините“.

Потоа ги дава фактите: „Оние кои се вакцинирани се осудени на смрт. Противотровот за вакцините се уште е во рацете на ККП. Бидејќи ККП сака да умрете, како би можеле вие, Лао Бајксинг Кина да го нудите противотровот?“

Протечената видео снимка ја објави Жероум Бел. Бел го постави видеото на Твитер. Буквално за неколку минути по објавувањето на пресретнатата видео конференција од Кина, Твитер профилот на Бел беше трајно блокиран.

ПОСТ НА ГОДИНАТА

СЛУЧАЈНИ ОБЈАВИ

futvlogo1

Футв Медиа е самофинансиран медиум, известуваме целосно независно од политичките партии, државните институции и невладините организации.

Стапи во контакт со нас