Студијата потврдува: не е потребен вирус за заразување со САРС-КоВ-2 - Самата гРНК вакцина води кон Ковид!

Апсолутно револуционерна студија за рецензија,  потврдува дека НЕМА ПОТРЕБА ОД ВИРУС за да се заразите со САРС-КоВ-2. Самиот шилест протеин е доволен за да ја активира болеста, теоретски секој што примил глласник-РНК инјекција може да развие САРС-КоВ-2.

Прашањето е:

  • Зошто се уште се прави вакцинација?
  • Дали вакцинацијата е наративна, а со тоа и криминалната масовна вакцинација сега пропаѓа?
  • Стотици илјади веќе починаа од вакцинацијата, безброј се сериозно болни и / или онеспособени: Дали застапниците за вакцинацијата се како оние во Австралија масовни убијци?
  • Зошто политиката не ги извлекува неопходните заклучоци од ова откритие, имено запирање или забрана на вакцинацијата - бидејќи таа всушност е вакцинација за смрт?

Овој научен наод, објавен во ревизија на списанието на Американското здружение за срце, покренува две фундаментални прашања кои постојано се кријат од официјалната дискусија:

1. Може ли „вакцините“ на гРНК што ги упатуваат клетките на телото да произведуваат протеини, да предизвикаат корона болести?

2. Дали Корона е навистина вирусна инфекција или се должи на други причини?

Ако само шилестиот протеин е доволен за да ја активира болеста, теоретски сите луѓе кои го примиле гРНК шприцот можат да се заразат со САРС-КоВ-2 и не е случај дека сеуште не е забележана штета од вакцинацијата.

Само во САД, повеќе од половина милион штета од вакцината е потврдена од почетокот на кампањата за гРНК вакцинација, од кои над 9,000 беа фатални, а само 36 отсто се опоравиле. (види Национален информативен центар за вакцини)

Теоријата за вирусот досега се базираше само на вирусен модел

Со цел подобро да се класифицира прашањето за вистинските причини за корона болеста, императив е да се разбере дека теоријата за вируси досега се базираше само на вирусен модел. Следната слика од списанието „Природа“ покажува колку далеку се вирусолозите од изолација на вирус.

Сл. Б и Е ја прикажуваат најпрецизната слика за САРС-КоВ-2 што виролозите некогаш ја виделе. (Примероците на РНК се толку мали што сегашната технологија едноставно не може да направи повеќе.) Сл. А и Д, сликите што ни се продаваат како САРС-КоВ-2, покажуваат само генериран модел на вирус што се наоѓа на компјутерот На Сл. Г и Х јасно кажуваат дека не се, како што често се претпоставува, цели вируси што се набљудуваат под микроскоп, туку само мали градежни блокови (РНК секвенци) за кои се тврди дека припаѓаат на вирусот.

Ако се погледне софтверот што се користи за моделирање на цел вирус од РНК секвенца, дополнителни недоследности стануваат очигледни, како што е фактот дека програмата не е целосно развиена ниту дава сигурни резултати. (види nature.com / Предизвици за крио-ЕМ; 30 ноември 2018 година)

Додека рецензентите уверуваа дека повеќето софтверски алатки можат да произведат висококвалитетни реконструкции, впечатливо е што два различни корисници кои користат иста алатка не нужно го даваат истиот резултат.

 

Заклучок:

Фасадата се распаѓа - се уште непотврдената теорија за вируси е крајното средство за да се натера целиот свет да се стави на здравствена диктатура. (Ако се уште не можете да верувате во тоа, само отворете ги очите.)

Биохемичарот, нобеловец и пронаоѓач на методот на ПЦР, др. Кери Мулис, ја разоткри теоријата на вирусот како дел од контроверзноста за ХИВ-СИДА.

Списокот на експерти кои,  научиле и докторирале на јавните универзитети и дури подоцна сфатиле дека вирусологијата, а со тоа и основниот столб на конвенционалната медицина, се базира на лажни претпоставки, која е многу долга.

ПОСТ НА ГОДИНАТА

СЛУЧАЈНИ ОБЈАВИ

futvlogo1

Футв Медиа е самофинансиран медиум, известуваме целосно независно од политичките партии, државните институции и невладините организации.

Стапи во контакт со нас