Д-р Волфганг Водарг (Корона и невалиден PCR тест)

Ако сакате да дознаете нешто за структурното инженерство, прашајте архитект и имате подготвен извештај. Ако сакате да дознаете повеќе за компјутерското програмирање, прашајте специјалист по ИТ. И, ако сакате да дознаете повеќе за некоја болест, треба да се консултирате со лекар.

 

Волфганг Водарг (роден на 2 март 1947 година) е германски лекар и политичар за СПД.)

 

Долги години, како член на германскиот Бундестаг и Парламентарното собрание на Советот на Европа, тој беше одговорен за прашања поврзани со безбедноста, медицината и здравјето.

 

Противник на вакцинацијата против свинскиот грип

Водарг беше познат во 2009 година како противник на вакцинацијата против свинскиот грип. Тој го оцени справувањето со Х1Н1 инфекцијата од страна на политичарите и фармацевтските производители како „еден од најголемите медицински скандали на векот“  и покрена истражен комитет пред Советот на Европа за улогата на СЗО, кој тој го поддржуваше СЗО во 2010 година како научен советник. На 26 јануари 2010 година, тој пријави до Советот на Европа дека милиони луѓе биле вакцинирани без добра причина и дека фармацевтската индустрија заработила 18 милијарди долари од пандемичната класификација на свинскиот грип. Само продажбата на Тамифлу порасна за 435 проценти на 2,2 милијарди евра.

 

Водарг е докторот на кој медиумите не му веруваа од почетокот на оваа година. Тој беше оној кој го сврте вниманието на таканаречениот „свински грип“ во 2009 година со фактичка проценка на хистеријата што преовладуваше во тоа време, и беше сосема во право. Тој се обиде да ги стави ицифрите  со сериозна проценка спрема ситуацијата. Резултатот беше: Милиони дози на вакцини, а со тоа и милијарди даночни долари завршија во специјалната канта за ѓубре. Вакцинациите што беа спроведени, сепак предизвикаа многу сериозно оштетувања како на пример Нарколепсија. Денес, на Водарг не му се дава публицет, не се прашува за совет или е вклучен во отворена дискусија, тој во голема мера се игнорира.

 

Ефектите влијаат на секој од нас, влијаејќи на нашите најинтимни лични права на слобода. Во такви случаи, едно демократско општество треба да гледа многу внимателно, и пред сè, да ја разгледа основата и потеклото на оваа пандемија: тестот  ПЦР.

 

Речиси сите бројки, мерки и политички одлуки во последните неколку месеци се засноваат на овој тест. Но, вирусот Корона со идентификаторот Covid-19 одамна веќе не е пронајден во лабораторија, бидејќи според Водарг тој одамна мутирал - затоа вакцинацијата против вирусот мора да биде чиста глупост.

 

Дали сме измамени? Дали цензурата се случува реално? Дали ги жртвуваме своите слободи за да живееме со вирус? Или, дали сите сега ја доведуваме во прашање пропорционалноста и значењето на мерките заедно во отворен дискурс, без претходно да ги делиме луѓето на добри и лоши?

 

Умираат 4 од 4 лица. Но, колку од нив дотогаш ќе живеат самоопределен живот?

ПЦР тестот не е валидиран.

 

 

ПОСТ НА ГОДИНАТА
futvlogo1

Футв Медиа е самофинансиран медиум, известуваме целосно независно од политичките партии, државните институции и невладините организации.

Стапи во контакт со нас