Илјадници Холанѓани на улиците на Амстердам! „Ние ќе ја добиеме оваа војна“

Убеден сум дека овој ден ќе влезе во историјата како почеток на ослободувањето “, рече европратеникот Гедеон ван Мејерен (ФВД) попладнево на преполниот плоштад Дам во Амстердам

Ова е пресвртницата, рече тој со силен аплауз. „Фрапантно е што цела Холандија е претставена овде денес, и тоа е толку важно затоа што се бориме со заедничка борба.

Она што не обединува е дека сите сакаме да бидеме слободни. Ја сакаме слободата назад и затоа сме тука. обединети. Еден до друг. Рака под рака. Не спротивно, туку еден до друг “, рече Ван Мејерен.

 

Имам лоши вести за оние што се на власт

„Ова единство е трн во око за оние што се на власт, бидејќи единството е моќ“, потенцираше пратеникот. „И тоа не прави закана за моќта, бидејќи тие сакаат да бидеме поделени.

Имам лоши вести за оние што се на власт, бидејќи нема да дозволиме да се поделиме “, рече Ван Мејерен. „Ние сме едно, правиме тупаница“.

„Работа на нашата влада е да се грижи за интересите на холандскиот народ, но наместо тоа таа се грижи за интересите на глобалистичката елита која отворено изјавува дека сака да ги укине националните држави и да ги замени со глобалистички, технократски нов светски поредок “, продолжи тој.

„И за да го постигнеме ова, нашите основни права се повеќе се ограничуваат. Ние сме под огромен притисок да ни се вбризга експериментална генска терапија.

И ние сме под притисок да ја преземеме Орвелската апликација користејќи КуЕр -кодови. И оние што не учествуваат наскоро ќе бидат целосно исклучени од општествениот живот “, вели Ван Мејерен.

„За прв пат по Втората светска војна, повторно се создава апартхејд. Но, без разлика што се обидуваат, колку и да одат, ние нема да им попуштиме на тираните “, рече тој.

„Нашите противници се немилосрдни. Ова е она против кое се бориме. ќе ја добиеме оваа битка! Оваа војна помеѓу доброто и злото, помеѓу светлината и темнината, помеѓу божественото и сатанското, помеѓу вистината и лагата, меѓу луѓето и тираните, меѓу Давид и Голијат “, заклучи ван Мејерен.

Ќе победиме во оваа војна!

 

ПОСТ НА ГОДИНАТА

СЛУЧАЈНИ ОБЈАВИ

futvlogo1

Футв Медиа е самофинансиран медиум, известуваме целосно независно од политичките партии, државните институции и невладините организации.

Стапи во контакт со нас