Вакцините се безбедни, еве зошто

Затоа што:

  • Производителите на „вакцините“ не превземаат одговорност!
  • Владата не превзема одговорност!
  • Докторот кој ве вакцинира не превзема одговорност!
  • Но вие кои не се вакцинирате, вие сте неодговорни?
  • Затоа што се многу безбедни, никој не гарантира и не превзема одговорност!

Исклучи ТелеВизија уклучи мозок!

ПОСТ НА ГОДИНАТА
futvlogo1

Футв Медиа е самофинансиран медиум, известуваме целосно независно од политичките партии, државните институции и невладините организации.

Стапи во контакт со нас