Д-р Рaинер Фуелмих во разговор со д-р Питер А. Мекалоу

Нешто се случува во нашиот свет и повеќето од нас не прават ништо во врска со тоа.

Многу луѓе починаа, јас сум многу шокиран што научивме потоа врз основа на првите вакцини. Дека содржината е во интеракција со „п53“ и „брца“ може да доведе до рак! ... Јапонците ни покажаа дека слободните честички се концентрираат во јајниците, ова може да доведе до стерилизација! ...

Кога зборуваат дека е програма за депопулација иницирана од Фондацијата Гејтс, им велам: Да, тоа  многу добро може да биде вистина. - Првиот бран беше таму за да се убијат старите лица преку респираторна инфекција, вториот е насочен кон преживеаните од првиот бран и ги насочуваат и кај малите деца со цел да ги стерилизираат. ...

 

 

Сега тргнаа по децата! Децата, децата, децата !!!

Екстремно се фокусираат на децата! Постојат 800 случаи на срцеви заболувања и тоа е навистина значајно! Ние мора да ги едуцираме родителите, ... „многу тешко!“.

Во една држава во САД, на 12-годишници им се нудат вакцини против корона - и тоа без согласност и знаење од нивните родители! Ова никогаш не се случило во нашата историја!

Во Торонто, Канада, ги покануваат децата на сладолед и ги задржуваат родителите додека ги вакцинираат нивните деца!

ПОСТ НА ГОДИНАТА
futvlogo1

Футв Медиа е самофинансиран медиум, известуваме целосно независно од политичките партии, државните институции и невладините организации.

Стапи во контакт со нас