Мексиканска ТВ сака да го разоткрие магнетизмот од вакцината, но го докажува спротивното

Ако имаше награда за демонстрација за разоткривање што тргна наопаку, оваа година најверојатно ќе ја добиеше мексиканската утринска телевизија  „Сале ел Сол“.

Намерата да се отфрли феноменот на магнетизам т.е  делови кои се лепат на пункцијата, што се јавува исклучиво кај вакцинираните лица против корона, тргна наопаку.

Откако еден телевизиски лекар, кој тврдел дека е вакциниран (се вакцинирал самиот себе), се обидел да закачи лажица на неговата претпоставена пункција и очигледно тоа не успеало, тој ги охрабри и другите присутни вакцинирани против корона да го сторат истото.

Лажицата не се лепеше ниту на една жена и на двајца други мажи, но тоа се случи со четвртиот волонтер. Притоа, лекарот по име д-р Пепе, изненаден рече: „Да, тоа е чудно“. Водителот на емисијата го повтори експерименталниот процес со истиот резултат.

Потоа д-р. Пепе стави паметен телефон кој се држеше на местото на инјектирањето на испитаникот.

Без подготвено објаснување за презентираниот феномен, докторот немаше друг избор освен да го признае своето незнаење. „Искрено. Немам поим “, ....беше неговата изјава.

Без да навлегуваме во можните причини за сопствениот магнетизам на организмот во овој момент, исмевањето со погодените луѓе не го објаснува овој феномен. Ниту маргинализирањето на истите.

 

Подолу ќе најдете повеќе бизарни видео клипови кои понекогаш илустрираат дека некои луѓе се магнетни не само на местото на пункцијата.

 

ПОСТ НА ГОДИНАТА
futvlogo1

Футв Медиа е самофинансиран медиум, известуваме целосно независно од политичките партии, државните институции и невладините организации.

Стапи во контакт со нас