Д-р Пјер Гилберт во 1995 година - Магнетни вакцини (видео)

Д-р Пјер Гилберт изјави во 1995 година:

„Во биолошкото уништување има организирани бури на магнетните полиња. Она што ќе следи е контаминација на крвотоците на човештвото, создавајќи намерни инфекции.

Ова ќе се спроведува преку закони што ја прават вакцинацијата задолжителна. И овие вакцини ќе овозможат да се контролираат луѓето.

Вакцините ќе имаат течни кристали кои ќе бидат домаќини во мозочните клетки, кои ќе станат микро-приемници на електромагнетни полиња каде што ќе се испраќаат бранови со многу ниски фреквенции.

И преку овие бранови со ниска фреквенција, луѓето нема да можат да размислуваат, тие ќе бидат претворени во зомби. Не мислам на ова како хипотеза. Ова е сторено. Помислете на Руанда “

 

ПОСТ НА ГОДИНАТА
futvlogo1

Футв Медиа е самофинансиран медиум, известуваме целосно независно од политичките партии, државните институции и невладините организации.

Стапи во контакт со нас