Роберт Ф. Кенеди Јуниор предупредува дека Фаучи и Гејтс вршат масовен геноцид врз човештвото

Што беше постигнато во 2020 година освен укинување на уставните права на Американците?

Не многу, вели Роберт Ф. Кенеди Јуниор, кој неодамна одвои време да разговара со Мајк Адамс, за штетата предизвикана од пандемијата на коронавирусот од Вухан (Ковид-19).

Наместо да помагаат во „спасување животи“ како што тврдеа, евгеничарите Бил Гејтс и Тони Фаучи всушност започнаа глобален геноцид кој сè уште трае.

Започна со заклучувања и затворање на деловни активности и оттогаш се префрли на масовна „вакцинација“, чиј целосен ефект сè уште не е на повидок.

„Целиот спектар на уставни права беше погазен во текот на изминатата година на начини што не можевме да ги замислиме пред две години“, рече Кенеди, истакнувајќи дека Фаучи носи голема одговорност за сето ова.

„Тони Фаучи има годишен буџет од 7,6 милијарди долари, а тие пари, 6,1 милијарди долари, доаѓаат од даночните обврзници на САД и 1,6 милијарди американски долари од војската, и поради таа причина тој е вмешан во ова биолошко оружје“.

Веднаш по настанот 11.09. Војската започна да фрла пари во производство на нови биооружја, иако тоа е незаконски, рече Кенеди. А Фаучи беше таму цело време, придружувајќи го скоро секој проект до крај.

Видеото од Кенеди како зборува со Мајк Адамс за овие и други важни прашања:

Фаучи се преправаше дека финансира истражување за „вакцини“ додека активно промовираше ново биолошко оружје

Со категоризирање на неговите напори како „двојна употреба“, Фаучи беше во можност да ги финансира неговите напори за биооружје тврдејќи дека тие биле за „истражување“ на нови „вакцини“. Тоа се случи пред неколку децении и се случува и денес.

Заедно со Гејтс, кој исто така има склоност кон геноцид, Фаучи испрати безброј милиони даночни долари во Кина и на други места за да бидат искористени за истражување на биооружје. Ова исто така излегува на виделина, во голема мера благодарение на откритијата од електронската пошта на Фаучи.

„Нема сознанија во последните 20 години откако тој си играл со овие работи што некогаш му помогнале на јавното здравство“, вели Кенеди. „И сега знаеме дека овој вирус скоро сигурно дојде од експериментите на [Фаучи] направени во Кина и ја предизвика оваа глобална пандемија“.

Причината поради која Фаучи има толку многу моќ е затоа што неговата агенција требаше да истражува алергии и заразни болести за да се најде дното на причината зошто тие всушност се појавуваат. Наместо тоа, тој ја злоупотребил својата функција за да направи истражување на биооружје како некој вид лудак-убиец.

Кога Фаучи започна да работи на сегашната позиција пред скоро 50 години, националната стапка на алергија беше само шест проценти. Денес има над 54 проценти, што покажува дека Фаучи не направи апсолутно ништо за да го реши проблемот, туку само го влоши од кога и да било.

Откако Фаучи ја презеде функцијата, се случи експлозија на хронични болести, автоимуни болести, аутизам и други болести што ги немаше пред да ја преземе функцијата. Како се извлече тој од тоа?

„Кога ја презеде функцијата, [аутизмот] погоди еден од 10 000 Американци. Денес е погодено едно од 22-ве родени момчиња во оваа земја “, вели Кенеди. „Неговата работа е да ни каже зошто се случува ова.

„Тој не го прави ова истражување, иако тоа е истражувањето што Конгресот го побара од него“, додаде Кенеди, откривајќи дека најлошите хронични болести што ги гледаме денес, всушност станаа епидемија, не долго откако беше поставен Фаучи.

„Она што тој го прави е да ги земе сите тие пари и да ја претвори својата агенција во инкубатор за фармацевтската индустрија.

ПОСТ НА ГОДИНАТА
futvlogo1

Футв Медиа е самофинансиран медиум, известуваме целосно независно од политичките партии, државните институции и невладините организации.

Стапи во контакт со нас