„Глобална временска бомба“ Прв случај на постмртна студија на пациент вакциниран против САРС-КоВ-2 - „Вирусната РНК пронајдена во секој орган на телото“

halturnerradioshow.com - Првата аутопсија на лице вакцинирано против КОВИД-19,  18 дена по хоспитализацијата кое беше тестирано негативно, откри дека вирусната РНК е пронајдена во скоро сите органи во телото. Додека вакцината предизвика имунолошки одговор, тоа НЕ спречи вирусот да стигне до секој орган во телото.

 

 

Вирусната РНК е пронајдена практично во секој орган во телото, вклучувајќи ги ишилестите протеини.

Постојат антитела (како што се претпоставува дека произведува „вакцината“), но тие се ирелевантни затоа што сега знаеме од студија во Јапонија дека шилестиот протеин С1 е тој што предизвикува штета.

Утрово разговаравме со специјалист за инфективни болести од болницата во Њу Џерси. Му го испративме тековниот извештај за обдукцијата и го прашавме за мислење.

Кога се јави некое време подоцна, тој беше видно вознемирен. Тој ни рече: „Не можете да ме цитирате по име, ќе ме отпуштат од болницата ако го сторите тоа.“ Се согласивме да не го споменуваме неговиот идентитет.

Потоа ни рече:

„Луѓето мислат дека само МАЛЦИНСТВО луѓе ќе имаат негативни ефекти од вакцината.

Врз основа на ова ново истражување, ова значи дека секој - НАВИСТИНА - ќе има непожелни ефекти затоа што овие шилести протеини ќе се врзат за рецепторите на ACE2 низ целото тело.

МРНК треба да остане мРНК исто така ќе бидат во секој орган, а сега знаеме дека токму шилестите протеини предизвикуваат штета.

Уште полошо, вирусната РНК пронајдена во секој орган и покрај вакцината сугерира дека или:

1) Вакцината воопшто не функционира, ИЛИ;

2) Вирусот ужива во засилувањето зависно од антителата (АДЕ), што значи дека тој всушност се шири Побрзо кај луѓето кои биле вакцинирани.

 

 

Ова е „ГЛОБАЛНА ВРЕМЕНСКА БОМБА “.

Според објавениот извештај за обдукција, вакцинираниот човек имал 86 години и бил тестиран НЕГАТИВНО на КОВИД-19 кога бил примен во болница со тешки гастроинтестинални поплаки и тешкотии во дишењето. Еве што опишува извештајот:

Известуваме за 86-годишен маж жител на дом за стари лица, кој примил вакцина против САРС-КоВ-2. Историја на системска артериска хипертензија, хронична венска инсуфициенција, деменција и рак на простата. На 9 јануари 2021 година, мажот доби липидна формулирана наночестичка формулирана, нуклеозидна модифицирана РНК вакцина BNT162b2 во доза од 30 μg. На тој ден и во следните 2 недели тој не покажа клинички симптоми (Табела 1). На 18-ти ден, тој беше хоспитализиран бидејќи дијареата му се влошуваше. Бидејќи тој немал клинички знаци на КОВИД-19, тој не бил изолиран во одредена средина. Лабораториските тестови откриле хипохромна анемија и зголемено ниво на серумски креатинин. Тестотвите за антиген и верижната реакција на полимеразата (ПЦР) за САРС-КоВ-2 беа негативни.

Извештајот за обдукција јасно кажува дека тестовите не покажале „никакви морфолошки промени поврзани со КОВИД“ во неговите органи.

„Морфолошко“ значи структурно. Сега е познато дека КОВИД-инфекциите предизвикуваат многу специфични структурни промени во местата што ги заразува. ОВИЕ ПРОМЕНИ не се случиле кај вакцинираниот човек пред да почине.

Сега мртвиот вакциниран човек бил во просторија каде што на крајот друг пациент бил ПОЗИТИВНО тестиран на КОВИД, а во извештајот се вели дека тие мислат дека мртвиот вакциниран човек фатил КОВИД откако бил примен од другиот пациент во истата просторија.

Оштетувањето на органите на сега веќе мртвиот примател на вакцина се случи ПРЕД тој да биде заразен со КОВИД од другиот пациент во болничката соба.

Уште полошо, штом вакцинираниот маж навистина доби КОВИД, тоа се прошири толку брзо во неговото тело што очигледно немаше никакви шанси. слики од органитте:

 

 

Коментира Хал Турнер

Јас не сум доктор или научник, затоа не можам да понудам компетентна медицинска анализа, но како нестручна, не изгледа толку добро од моја гледна точка.

Во извештајот за обдукција јасно се вели: „Овие резултати сугерираат дека пациентот веќе развил соодветна имуногеност од вакцинацијата“, сепак тој бил заразен од друг пациент при прием во болница на 24-ти ден (пост-вакцинација) и починал 4 дена подоцна.

Ако некој го прочита целиот напис, целата приказна гласи: на пациентот му е дадена вакцина, тој бил хоспитализиран со улцеративен колитис поради згрутчување на крвта, за време на престојот во болницата бил заразен од асимптоматски цимер во болницата и починал 4 дена подоцна.

Мој заклучок: вакцинацијата го поведе овој постар човек до неговата смрт.

Можеби грешам, но тоа е она што го гледам од извештајот за обдукцијата.

 

 

Јас не сум вакциниран и не планирам.

Низ целиот овој дебакл на КОВИД, единствената константа е дека болеста има стапка на преживување од 99,8%. За мене тоа не е пандемија. За мене, дури и не вреди да се вакцинирам; Мислам дека мојот имунолошки систем ќе се справи добро со ова.

Со оглед на сите несакани реакции на вакцината, дојдов до заклучок дека вакцинирањето е далеку поопасно отколку добивањето на вистинската болест.

Бог ми даде имунолошки систем. Мислам дека ќе му верувам на Бога по ова прашање. На крајот на краиштата, јас навистина верувам дека нема да живеам микросекунда подолго отколку што Бог сака, и обратно, нема да умрам микросекунда порано отколку што сака Бог.

Верата не е „верување без докази“, тоа е „доверба без резерва“. Му верувам на бога.

 

Превод на објавата Футм Медиа: Поради странски јазк (англиски) објавата ја презедовме целосно, што не е вообичаено, до сите посетители, посетете ја оригиналната објава на halturnerradioshow.com со вашите клика го кредитирате авторот на објавата. Ви благодариме.

ПОСТ НА ГОДИНАТА
futvlogo1

Футв Медиа е самофинансиран медиум, известуваме целосно независно од политичките партии, државните институции и невладините организации.

Стапи во контакт со нас