Родителите на Бенџамин (32) во емотивно видео: „Тој беше убиен од вакцината Јансен. Ова е убиство “!

Мојот 32-годишен посинок Бенџамин беше убиен од вакцината Џонсон и Џонсон на 14 март, вели Памела Гудмен во емотивно видео на Фејсбук.

Тој претрпе срцев удар во рок од 12 часа по вакцинирањето.

„Не сакаме да умираат повеќе луѓе. Бенџамин не би сакал да умрат повеќе луѓе “, вели Памела. Судијата вели дека причината за смртта е нејасна, го смена неговиот телефонски број, не сака да зборува со нас и не ни доставува токсиколошки извештај, додава таа.

 

 

Здравите луѓе паѓаат групно мртви

„Главните медиуми не ги покриваат овие смртни случаи и овие многу сериозни несакани ефекти“, возбудено вели Памела. „Ова не е само за Бенџамин, туку за целото човештво. Никогаш не би сакал некој да земе експериментална вакцина што може да доведе до смрт или трајно оштетување “.

Главните медиуми не ги информираат луѓето за тоа, нагласува Памела. „Треба да копате, да копате и да копате повторно за да пронајдете нешто, па дури и тогаш ќе ве измамат. Здравите луѓе паѓаат мртви во купишта од згрутчување на крвта. Сè е цензурирано “.

 

 

„Ова е страшно, ова е криминално, ова е убиство. Луѓето мораат да се разбудат и да го кренат својот глас “.

Бенџамин бил вакциниран на 13 март. Набргу по вакцинацијата, добил силна главоболка и му се слошило. Во текот на ноќта страдал од висока температура и треска. Околу 4 часот утрото неговата свршеница се разбудила бидејќи се здобил со грчеви. Таа се јавила на 911 кога тој имал срцев удар.

Спасувачите залудно се обиделе да го реанимираат. Тој бил пренесен во болницата каде била констатирана смрт.

ПОСТ НА ГОДИНАТА
futvlogo1

Футв Медиа е самофинансиран медиум, известуваме целосно независно од политичките партии, државните институции и невладините организации.

Стапи во контакт со нас