Нирнбершките судења 2.0: Мисијата на коронскиот комитет удира во САД

Вонпарламентарниот Комитет за корона следниот месец ја слави својата годишнина од постоењето.

Што дефинитивно не е причина за славење. Наместо тоа, овие 365 дена движења низ целата земја сведочат за итна потреба за целосно осветлување на сè подлабоката и збунетата зајачка дупка.

 

По скоро 60 состаноци и над 100 експерти, епидемиолози, вирусолози, адвокати, психолози итн., Др. Фуелмих и другите членови на комитетот дошле до заклучок дека „пандемијата на короната“ е спонтан абортус на постапката за ПЦР-тестирањата  и дека станува збор за поттикната и долго планирана „кризна ситуација“, која доколку се инструментализира, треба да доведе до нов светски поредок.

 

Секој што не е запознат со дистописката книга „Ковид-19 големиот пресврт (големото ресетирање)“ од Клаус Шваб, основач и претседател на Светскиот економски форум, требаше да разбере дека има многу рекламирање за злоупотребата на специјално споениот пандемониум.

 

Контролните центри на одамна воспоставените глобалистички династии, како што е Фондацијата Рокфелер, со децении прокламираа кои конечни решенија ги имаат на ум и кои предизвикуваат настани за кои се чини дека се неопходни за да се реализираат овие хорор визии.

 

Документите од различните организации кои работат под маската за промовирање на општото добро покажуваат дека „пандемијата“ ќе биде најпродуктивниот светски настан што ќе зачекори во новото време.

 

Под пандемични услови, спроведувањето на долго поставените настани се пресврти во библиските размери, би било значително полесно да се дизајнира и широкото прифаќање за бруталните промени кои би се манифестирале пред предвидената „светска закана“.

 

И според мантрата „никогаш да не дозволуваме кризата да остане неискористена“, овие публикации искрено постулираат дека ако некој веќе започнал да копа подлабоко, логичката последица што треба да се извлече е да се зададе последен целосен удар.

 

Тоа значи заедничко решавање и одбележување на сите планирани агенди. Како што се зборува за „климатските промени“ или сеопфатниот наслов на сите глобалистички програми, а тоа е „пренаселеността“.

 

Следните генерации на бисексуалци „How-Dare-U-Gretas“ не само што се условени да го сметаат Хомо Сапиенс за „рак“ за мајката природа, туку и за вечно потенцијален пациент 0.

 

Биолошко оружје за масовно уништување, кое отсега треба постојано да докажува дека не е „супер распрснувач“ според дадените критериуми за тестирање.

 

На кратко, човекот на земјата беше избран за непријател и машините на четвртата индустриска револуција треба да го заменат. Во овој поглед, точен е заклучокот на Коронскиот комитет дека имаме работа со злосторство против човештвото.

 

Особено со оглед на тековната експериментална генетска терапија ака. „Вакцинација против корона“. Што ги крши сите ставови од Нирнбершкиот законик.

 

Амбициозните напори на д-р. Фуелмих во соработка со мултинационалниот адвокатски сојуз за формирање на Нирнбершки судења 2.0 не треба да се потценуваат.

 

Д-р Раинер Фуелмих неодамна беше интервјуиран од поранешниот советник за безбедност на претседателот Трамп, Стив Банон.

ПОСТ НА ГОДИНАТА
futvlogo1

Футв Медиа е самофинансиран медиум, известуваме целосно независно од политичките партии, државните институции и невладините организации.

Стапи во контакт со нас