Вакциниран паднал во несвест додека возел со автомобилот и предизвикал сообраќајна несреќа

Лин, Масачусетс, САД

Возачот на црниот пикап не може да се сети на несреќата пред „Top Shop Automotive and Marine“ на источната авенија во Лин, Масачусетс.

Дури кога бил скршен страничниот прозорец и биле извлечени клучевите од автомобилот, тој се разбудил од ненадејното бесознание.

Тој штотуку дошол од центарот за вакцинирање,  инјектиран со експерименталната генетска инјекција.

Само затоа што претходно удрил бел теренец во бесознание, купувачот на бродот и продавачот биле предупредени и можеле да скокнат настрана. Во спротивно оваа „вакцинација“ ќе одземаше два животи. #NBC10, Бостон.

ПОСТ НА ГОДИНАТА
futvlogo1

Футв Медиа е самофинансиран медиум, известуваме целосно независно од политичките партии, државните институции и невладините организации.

Стапи во контакт со нас