Магнетизмот намерно се додава во „вакцината“ за да се присили мРНК низ целото тело

Д-р Џејн Руби кај Стју Питерс со страшно откритие за само-снимените видеа на луѓе кои метални предмети се лепат на себе по вакцинирањето и кружат на социјалните мрежи.

ЦДЦ рече дека приемот на „вакцината“ не ве прави магнетни, дури и на местото на „вакцинацијата“, што обично е вашата рака.

Д-р Руби вели: „Лажат“ и обезбеди докази за да го поткрепи своето тврдење и вознемирувачко предупредување за состојките, директно од изворот.

ПОСТ НА ГОДИНАТА
futvlogo1

Футв Медиа е самофинансиран медиум, известуваме целосно независно од политичките партии, државните институции и невладините организации.

Стапи во контакт со нас