Раинер Фуелмих - Како глобалистите 10 години ја планираа пандемијата

Плановите за пандемијата на короната беа изготвени пред околу 10 години од многу богати и моќни луѓе поврзани со фондацијата Рокфелер, меѓу другите, рече адвокатот Раинер Фуелмих во Воената соба на Банон во вторникот. Пробата беше настанот 201 во октомври 2019 година, додаде тој.

Набргу потоа, навистина се случи несреќа во лабораторијата во Вухан, но кинеската влада брзо сфати дека нема опасност. „Ако сакате да создадете многу опасен вирус, тој не треба да го убива домаќинот. Без домаќинот не може да се шири “, објасни адвокатот. Според него, инцидентот во лабораторијата нема никаква врска со она што се случува во моментов.

По овој инцидент, глобалистите одлучија да ја изработат својата агенда. Тие му дадоа германски вируолог Кристијан Дорстен да развие PCR-тест. Здравствените власти во тоа време рекоа дека луѓето малку стравуваат и дека вирусот не е многу заразен.

 

 

Не е вистинска пандемија, тоа е планирана пандемија

Во меѓувреме, фармацевтските компании вршеа притисок врз СЗО да прогласи меѓународна здравствена криза. Ова им овозможи на вакцините за корона да добијат итно одобрување.

Фуелмих нагласува дека тоа не е негово лично мислење, туку се заснова на изјави што ги спроведе со повеќе од 100 научници, економисти, психијатри, психолози, адвокати и епидемиолози.

„Ова не е вистинска пандемија, туку планирана пандемија“, рече Фуелмих, кој претходно победи во големи судски процеси против Фолксваген и Дојче банк.

 

 

Блек Рок

Богатите и моќните кои ја планирале „пандемијата“ со години можат да бидат поврзани со Блек Рок, најголемиот управител на средствата во светот, рече адвокатот. „Ова го планирале најмалку 10 години“, вели Фуелмих.

 

 

Целта? Пари и контрола.

Фуелмих рече дека тој и околу 100 адвокати поднеле тужби. Тој исто така додаде дека многу правни системи се корумпирани и дека тие - глобалистите - ги ставија вистинските луѓе на вистинските места. „Потребен ни е меѓународен суд за корона, еден вид Нирнберг 2.0“.

 

ПОСТ НА ГОДИНАТА
futvlogo1

Футв Медиа е самофинансиран медиум, известуваме целосно независно од политичките партии, државните институции и невладините организации.

Стапи во контакт со нас