Професорот Кејхил - Вакцината го свртува вашиот имунолошки систем против сопственото тело

Повеќе од половина од испитаните животни починале откако им била дадена мРНК вакцина.

Тие не умреле веднаш, туку само откако биле изложени на вирусот против кој биле вакцинирани, како што се респираторен синцицијален вирус (РСВ), денга или коронавирусот, вели професорката Долорес Кејхил во интервју за Мајк Рајан од Азија Пацифик Денес.

Таа посочи дека до неодамна, не беа одобрени мРНК вакцини , бидејќи тие предизвикаа многу штета и смрт во студиите со лабораториските животни. Тие се исто така потполно непотребни бидејќи има многу безбедни опции за третман, рече Кејхил, додавајќи дека лекот е далеку полош од болеста.

Многу луѓе умираат веќе по вакцинирањето против короната, но според професорот ќе има многу повеќе во наредните години. Имунологот очекува дека многу луѓе ќе умрат од откажување на органите за една или две години.

Луѓето мислат дека вакцината ќе го стимулира нивниот имунолошки систем и тогаш ќе бидат заштитени од Ковид. Во реалноста, мРНК вакцините не штитат од вирус, туку го свртуваат сопствениот имунолошки систем против сопственото тело, објасни Кејхил. Ова доведе до сериозно заболување на животните или умирање.

Овој феномен е исто така наречен „засилување на инфекцијата или бура со цитокини со посредство на антитела“ и ја влошува болеста. МРНК акцините ве трансформираат во генетски модифициран организам. Вирусните протеини можат да бидат вградени во вашите клетки и органи. Кога вирусните протеини се наоѓаат во срцето, панкреасот, слезината или белите дробови, вашиот имунолошки систем ги напаѓа овие органи “.

Професорот Кејхил, кој повеќе од 10 години ја советуваше ирската влада, меѓу другите, ги предупредува луѓето да не земаат вакцина и смета дека клиничките испитувања треба да се прекинат.

„Во дом за стари лица во Ирска, вакцинирани се 51 лице на 20 јануари, а 26 од нив починаа во рок од пет недели“, рече таа. Адвокатот Раинер Фиелмих истакна дека 19 од 31 жител на берлински дом за стари лица починале по втората доза. Ова се само два примери. Молекуларниот биолог смета дека помладите луѓе ќе умрат за неколку години.

Кејхил е претседател на Светскиот сојуз на лекари, кој вклучува повеќе од 150.000 медицински професионалци. Таа е професор на Универзитетскиот колеџ во Даблин.

ПОСТ НА ГОДИНАТА
futvlogo1

Футв Медиа е самофинансиран медиум, известуваме целосно независно од политичките партии, државните институции и невладините организации.

Стапи во контакт со нас