Ние несакајќи ги вакцинираме луѓето со отров

Без разлика дали тромбоза, срцеви заболувања, оштетување на мозокот или проблеми со репродуктивноста: Се зголемуваат извештаите за несакани ефекти од вакцинациите против корона. Сега доказите се кондензираат на објаснување кое е исто толку убедливо колку што е и заканувачко: таканаречените шилести протеини, кои влегуваат во крвотокот.

Направивме голема грешка и не сме ја сфатиле до сега“, неодамна призна канадскиот истражувач за вакцини, Бирам Бридл, во интервју со канадскиот новинар Алекс Пирсон. Додека претходно претпоставуваше дека шилестиот протеин е „единствен антиген на целта“, имунологот и вонреден професор на Универзитетот во Гуелф во Онтарио неодамна направи обратна насока: „Не знаевме дека самиот шилест протеин е еден од токсините и е патоген протеин. Ние несакајќи ги вакцинираме луѓето со отров “.

 

Првичната идеја беше да се користат вакцинации за да се предизвика формирање на коронавирусни (шила) - но без вирус - насекаде во телото на вакцинираното лице. Ова треба да предизвика имунолошки одговор против протеинот и да спречи негово инфицирање на клетките.
Шилестите протеини циркулираат во крвта неколку дена

 

Уште во февруари, научен труд, со учество на раководителот на Институтот Пол Ерлих од Германија, Клаус Цичутек, посочи дека соседните клетки можат да се залепат или да се соберат заедно со шилестите протеини. На овој начин, според авторите, може да се формираат купчиња до сто споени клетки, кои потоа ќе умрат. Ова може да доведе до сериозно оштетување и уништување на ткивото, микротромбоза и секундарни имунолошки компликации.

ПОСТ НА ГОДИНАТА
futvlogo1

Футв Медиа е самофинансиран медиум, известуваме целосно независно од политичките партии, државните институции и невладините организации.

Стапи во контакт со нас