Џим Џордан - Работи што ги научивме денес од е-поштата на Фаучи

Џејмс Даниел Џордан (роден на 17 февруари 1964 година) е американски политичар кој служи како претставник на САД за 4-та конгресна област во Охајо од 2007 година. Неговиот округ се протега од езерото Ири до под северо-централниот и западниот дел на Охајо и ги вклучува Лима, Марион, Тифин и Елирија. Член на Републиканската партија, Џордан е поранешен колегијален борач и тренер на боречки колеџ.

 

Џим Џордан за електронските пораки на Ентони Фаучи:

1) Ковид-19 е создаден/креиран.

2) Хидроихлорокин е лек кој го лекува Ковид-19.

3) Не постои такво нешто како „асимптоматско ширење“.

4) Маските за лице не се ефективни.

5) Полициските часови НЕ беа потребни.

6) Фејсбук намерно ја поддржа пропагандата на властите во врска со Ковид.-19.

7) Не ни беа дадени реалните бројки за тоа кој починал како резултат на Ковид.

8) Фаучи свесно го излажа Конгресот минатиот месец.

Цела година сме „измамени“!!!
Некои од нас ја знаеја вистината, но беа замолчени.
Беа вербално злоупотребени,  лично малтретирани, цензурирани и исмеани на Интернет.

Кој се смее сега?

 

Поранешна снимка од сослушувањето пред Сенатот (пред скандалот со електронските пораки) - Џим Џордан против Ентони Фаучи

ПОСТ НА ГОДИНАТА
futvlogo1

Футв Медиа е самофинансиран медиум, известуваме целосно независно од политичките партии, државните институции и невладините организации.

Стапи во контакт со нас