Крајот на д-р. Фаучи, алијас Доктор Америка

...се случи како грмотевица.

Во вторникот вечерта, Вашингтон пост и Базфид добијаа илјадници е-пошти преку законот за слобода на информации што Ентони Фаучи ги испратил во периодот од јануари до јуни 2020 година.

Очигледно, ова веднаш доведе до тоа сите големи книжари во САД да ја извадат рекламираната книга од Фаучи „Очекувајте го неочекуваното“ од нивните нарачки.

Така, неговиот наслов на книгата се оствари, но никој не го очекуваше овој неочекуван пресврт во битката против Длабоката држава.

Дали книжарницата ја извади најавената книга од авансната продажба затоа што Фаучи лажеше во бројните електронски пораки, а со тоа веројатно и во својата книга?

Е-поштата на Фаучи до други владини претставници го открива следново:

Асимптоматските распрснувачи на коронавирусот воопшто не постоеја.

Респираторите беа целосно несоодветни за заштита од коронавирусот.

Фаучи активно помагаше зад сцената во прикривањето за протекувањето од високо-безбедносната лабораторија во Вухан и дека вирусот наводно се развивал во природата, иако бројни научници потврдиле дека очигледно мора да потекнува од лабораторија.

Питер Дазак, претседателот на Алијансата ЕкоХелт, група компании со многу блиски контакти со високо-безбедносната лабораторија во Вухан, испрати е-пошта до Фаучи во која му се заблагодарува на Фаучи за прикривање на опасниот инцидент во лабораторијата во Вухан.

 

 

Кој би помислил на тоа?

Оваа е-пошта гласеше на следниов начин: „Во име на сите вработени и клиенти, би сакал да ви се заблагодарам за јавното застапување на природната причина за појавата на КОВИД-19, а не за несреќата во лабораторијата во Вухан“.

Оваа е-пошта продолжи: „Од моја гледна точка, вашите изјави се многу храбри и вашата репутација ќе помогне сите теоретичари на заговор да изгледаат стари

Откако ова ќе заврши, јас ќе ви се заблагодарам лично затоа што ни помогнавте да се извлечеме од тесно место “.

 

 

Сумирајќи, ова значи:

Сите нехумани заклучувања беа целосно непотребни, но економскиот колапс сепак ќе се случеше малку подоцна.

Фаучи енергично го промовираше сето ова, иако знаеше дека коронавирусот е био-оружје. Бил Гејтс се појави 30 пати во овие пораки до Фаучи.
Тој не е само олигарх, тој е и многу повеќе од тоа. Гејтс е тотален монопол во здравството. Фаучи разговараше со Гејтс на секои две недели.

Со своите финансиски грантови ги водеше сите одлуки во здравствениот сектор во САД. Се разбира, во интервјуата пред Конгресот, Фаучи не ги спомна изјавите во своите електронски пораки.

Понекогаш тој само играше безначаен на сослушувањата или лажеше. Ако водечките медиуми не беа толку корумпирани, секое дете ќе го знаеше ова досега.

ПОСТ НА ГОДИНАТА
futvlogo1

Футв Медиа е самофинансиран медиум, известуваме целосно независно од политичките партии, државните институции и невладините организации.

Стапи во контакт со нас