Д-р Питер МекКалоу - Целата оваа пандемија беше поради вакцината

Д-р Питер МекКалоу е интернист по кардиологија и професор по медицина, а во ова видео тој вели дека целата Ковид-19 пандемија  се однесувала на вакцината уште од самиот почеток.

„Сите патишта водат кон вакцината“, вели МекКалоу, и оние кои се вклучени сметаат на земјите да ја направат вакцината задолжителна ширум светот. „Тие сакаат игла во секоја рака“, вели тој. Но, зошто, особено кога се знае дека несаканите ефекти се сериозни? Луѓето умираат од оваа вакцина - Интернетот е полн со овие случаи - па зошто се турка ова вака?

МекКалоу вели дека глобална цел е да се „обележат“ луѓето за да можат глобалните елити кои сакаат да владеат со светот да знаат кои сте и каде сте - и така тие ќе можат да го принудат целото население на послушност.

Како лекар, тој самиот не ја препорачува оваа вакцина, а други истакнати вирусолози и лекари бараат да се запре програмата. Сепак, многу луѓе се приклучуваат едноставно затоа што се очајни да се вратат во „нормалниот“ живот што претходно го знаеја, да ги испратат своите деца на училиште и да го водат животот што го имаа пред пандемијата.

Но, не го правете тоа, вели МекКалоу - не паѓајте во стапица, бидејќи тоа само ќе ги влоши работите. „

Ова е био-оружје, вели МекКалоу, и загриженоста за несаканите ефекти, како згрутчување на крвта, е вистинска - „и многу повеќе од сè што видовме ... вакцината не е безбедна“.

 

ПОСТ НА ГОДИНАТА
futvlogo1

Футв Медиа е самофинансиран медиум, известуваме целосно независно од политичките партии, државните институции и невладините организации.

Стапи во контакт со нас