Раинер Фуелмих за 2 минути објасни како Големата Фарма не измами со Короната

Јас сè уште верувам дека ПЦР-тестот е вистинската пандемија, рече адвокатот Раинер Фуелмих во петокот на 54-от состанок на неговиот коронски комитет во интервју со докторката Симоне Голд од Американските лекари од фронтот. Двајца поранешни вработени во СЗО детално му раскажале на Фуелмих што се случило во пресрет на „пандемијата на короната“.

Во јануари 2020 година, СЗО одржа итен состанок бидејќи производителите на вакцини инсистираа на прогласување на коронавирусот за меѓународна здравствена криза. „Зошто го сакаа тоа? Тие не се грижеа за пандемијата. На крајот на краиштата, само преку меѓународна здравствена криза тие можеа да добијат итно одобрување за нивните таканаречени вакцини “, рече тој.

 

 

Секој во Европската комисија точно знае што се случува

Во Европа тоа беше единствениот начин да се добие условно одобрување. „Тоа го додели Европската комисија, што е целосно корумпирано“, рече Фуелмих, додавајќи дека сите во комисијата точно знаат што се случува. И луѓето кои не знаат што се случува, не се грижат затоа што си ја добиваат работата од некој друг, рече тој.

 

 

Тоа е целата основа на оваа кула од карти

Првично, СЗО одби да прогласи меѓународна здравствена криза. Две недели подоцна, СЗО одржа уште еден итен состанок, по што беше прогласена меѓународна здравствена криза. Зошто? ПЦР-тестот за Корона беше развиен и произведе илјадници лажно позитивни резултати. Овие лажно позитивни резултати го поттикнаа СЗО да ја прогласи Короната за меѓународна здравствена криза. „Тоа е целата основа на оваа кула од карти.

 

ПОСТ НА ГОДИНАТА
futvlogo1

Футв Медиа е самофинансиран медиум, известуваме целосно независно од политичките партии, државните институции и невладините организации.

Стапи во контакт со нас