Професорот Бакди - Ако го вакцинирате вашето дете, вие извршувате кривично дело

Лекарот и научникот Сухарит Бакди со месеци предупредува дека вакцинацијата „Ковид“ ќе доведе до формирање на тромби.

Не можете да го видите, но можете да го почувствувате, вели тој во видеото. Кога тие се таложат во вашиот мозок, имате силни главоболки, се чувствувате болни, повраќате и може да се парализирате. Многу луѓе ги пријавиле овие несакани ефекти.

Научниците можат да откријат дали имате згрутчување на крвта со проверка на нивото на Д-димер. Нормалното ниво на Д-димер покажува дека е малку веројатно присуството на тромб во телото. Зголеменото ниво на Д-димер во крвта може да укаже на формирање на тромб.

Бакди посочува дека голем број германски лекари ги мереле нивоата на Д-димери кај пациентите пред вакцинацијата и неколку дена по вакцинирањето. Откриле дека згрутчувањето на крвта често се формира по вакцинирањето на корона, без оглед на видот на вакцината.

„Ако се боцкате, предизвикувате реакција што е потенцијално фатална“, нагласува Бакди. „Силно ги советувам луѓето да не се вакцинираат. Не давајте им на децата. Ако му ја дадете вакцината на вашето дете, вие извршувате кривично дело “.

 

ПОСТ НА ГОДИНАТА
futvlogo1

Футв Медиа е самофинансиран медиум, известуваме целосно независно од политичките партии, државните институции и невладините организации.

Стапи во контакт со нас