Раинер Фуелмих - Главните обвиненија треба да започнат за 2-3 недели

Многу луѓе се надеваат на германско-американскиот адвокат Рајнер Фуелмих за да нè спасат од канџите на големите корпорации и Светскиот економски форум.

Се наоѓаме во своевидна трета светска војна каде средната класа се уништува, а МСП ги преземаат гиганти како Амазон. Тие работеа на ова повеќе од 10 години, рече Фуелмих пред неколку дена во интервју за англискиот писател и новинар Џејмс Делингпол.

 

 

Големи работи ќе се случат за две до три недели

„Многу големи процеси ќе започнат за неколку недели“, рече Фуелмих, кој е насочен кон германскиот вируолог Кристијан Дорстен, кој го разви ПЦР-тестот за Корона и Лотар Вилер, претседател на институтот Роберт Кох и други. „Лесно се фаќаат.“ Тој исто така слушнал од американски пријатели дека „тие тргнале по Фаучи“. „Може да биде отпуштен“, вели тој.

„За две до три недели, големи работи ќе се случат на три различни континенти“, нагласи Фуелмих, кој работи со околу 200 до 300 други адвокати. „Тогаш ќе видиме дали правниот систем сè уште постои или тој е веќе целосно преземен од другата страна, во што не верувам.

 

Нема да прочитате ништо за тоа во медиумите

Двајца поранешни вработени во СЗО му сведочеа на Фуелмих дека фармацевтските компании вршеле притисок врз СЗО да објави меѓународна здравствена криза во јануари 2020 година. Ова беше потребно за да можат „вакцините за експериментална генетска терапија“ да бидат одобрени за итна употреба.

Вакцината е дел од плановите на Светскиот економски форум - Големото ресетирање - и Фондацијата Бил и Мелинда Гејтс за изретчување на светската популација, рече адвокатот. „Не читате ништо за тоа во медиумите затоа што Клаус Шваб и Бил Гејтс вложија многу пари во медиумски компании“, рече тој.

„Сите луѓе кои биле вакцинирани требало однапред да бидат информирани дека не станува збор за вакцина, туку за експериментална генска терапија - никогаш порано ништо вакво не се случило - и дека нема никакви поддржувачки медицински истражувања. Ова е експеримент. Луѓето кои учествуваат не се информирани. Тие се заморчиња “.

„Секој што е вклучен - вклучително и лекарите кои ги ставаат овие„ вакцинации “, луѓето што управуваат со пцентрите за вакцинација, луѓето кои имаат корист од тоа и владите кои ги охрабруваат луѓето да се вакцинираат - се одговорни.

Овие се навистина злосторства против човештвото. Мислам дека ни треба меѓународен истражен суд за да го расчистиме овој хаос. “За две до три недели, Фуелмих ќе може да каже повеќе за ова.

„Тоа е полошо од она што се случи во Третиот рајх. Ние мора да сториме нешто затоа што луѓето кои се одговорни за тоа немаат емпатија и се крајно опасни. Нив ги интересираат само парите и моќта “.

Фуелмих се надева: „ќе ги добиеме!“

ПОСТ НА ГОДИНАТА
futvlogo1

Футв Медиа е самофинансиран медиум, известуваме целосно независно од политичките партии, државните институции и невладините организации.

Стапи во контакт со нас