Нуклеарен кардиолог -Вакцините и Ковид-19 се вештачко био-оружје

„Воведувањето на„ вакцината “е најголемиот истражувачки проект во историјата на човештвото. Тие се или дел од експерименталната група или се дел од контролната група. Д-р Менгеле се превртува во неговиот гроб прашувајќи се зошто немал капацитет да изврши ваков вид на манипулација со луѓе. “- вели Физичарот и нуклеарниот кардиолог д-р Ричард Флеминг.

Дел Бигтри, водител на неделната истражувачка програма за вести The High Wire спроведе моќно интервју со др. Флеминг. По интервјуто, Дел, кој секогаш внимава при известувањето, рече дека веќе нема можност дека Ковид-19 се случил природно - да се разгледа дека лилјак го пренел вирусот на луѓето на влажниот пазар во Кина. Дел заклучи со цврсто верување дека The High Wire  ќе заземе позиција дека Ковид-19 е вештачко био-оружје.

Д-р Флеминг е поборник за вакцини во текот на целата своја кариера, но тој знае дека инјекциите од Ковид не се вакцини. Резиме на неговите заклучоци:

 1. САРС-КоВ-2 и шприцевите против Ковид-19 се вештачко биооружје.
  Вакцинациите инјектираат милијарди шилести протеини во телото на примателот на кои седи прионот. Шилестиот протеин што телото го придава и ги инфицира човечките клетки.
 2. Згрутчување на крвта и автоимуни болести се две од многуте предвидени здравствени последици. Шилестиот протеин е биооружје; коронавирусот е систем носител.
 3. Доменот сличен на прион на местото на врзување на рецепторот (РБС) има потенцијал да предизвика прион-болести (болест на мозокот или кравско лудиоло).
 4. Тврдењето дека вирусот никогаш не бил изолиран затоа што постулатите не биле исполнети е неточно. (Забелешка на уредникот: Ова тврдење беше изнесено пред се од поборниците на теоријата на теренот, вклучувајќи ги лекарите Том Коуан и Ендру Кауфман, истражувачкиот новинар Џон Рапопорт, истражувачот / писателот Дејвид Ајк и други). Вирусот беше идентификуван со спојување на РНК и ДНК и составување на парчињата заедно како сложувалка.
 5. Околу 95% од животните користени во клиничките испитувања за вакцинација против коронавирусите во последните 20 години умреле во рок од две недели. Овој период одговара на 1 1/2 години кај луѓето. Вакцина никогаш не била успешно развиена.
 6. За време на сослушувањето од сенаторот Ранд Пол на сослушувањето во Конгресот, директорот на НИАИД, Тони Фаучи, излажа за неговата вмешаност во финансирањето на истражувањата за функционални придобивки во САРС-КоВ-2 за лабораторијата во Вухан-Кина. Сепак, информациите за грантови од САД се јавни работи и се објавени на USsnging.gov. Оваа страница и медицинските / научните написи кои го потврдуваат овој трансфер на средства се прикажани на екранот.
 7. Истражувањето за функционална добивка беше финансирано од американската влада.Бројот на списанието „Натур“ од 9 ноември 2015 година го покажува кодот за финансирање на УСАИД-ЕПТ-ПРЕДИК, што д-р. Флеминг идентификуван како припадник на ЦИА (епт се залага за појава на опасност од пандемија). ДО му даде на Др. Питер Дазак, претседател на Алијансата ЕкоЗдравје, избран од НИАИД како трета страна за спроведување на истражувањето, 35 милиони долари.
 8. Американската влада е сопственик на патентот за вакцинирање против Ковид-19.
 9. САРС-КоВ 2 е спој на пет нуклеотиди. Истражувачот за инфекција, Ралф Бариќ е прикажан во видео интервју со кое ја признава својата вмешаност во оваа работа
 10. .Оние кои ги советуваат луѓето да се вакцинираат, вклучително и Бајден, Обама и Фаучи, треба да бидат судени за злосторства против човештвото и за кршење на Конвенцијата за биооружје и Нирнбершкиот законик, кои забрануваат медицински експерименти без информирана согласност.

 

Извор: Кликни овде

Со кликање на изворот го подржувате авторот, поради странски јазик објавата ја превзедовме целосно што не е вообичаено, затоа ве молиме да го кредитирате авторот со тоа што ќе кликнете до оргиналната објава. Ви благодариме!

ПОСТ НА ГОДИНАТА

СЛУЧАЈНИ ОБЈАВИ

futvlogo1

Футв Медиа е самофинансиран медиум, известуваме целосно независно од политичките партии, државните институции и невладините организации.

Стапи во контакт со нас