Глобалистите очајни - Рекламен одвратен филм за вакцинација на младите

За жал, не постои друг начин да се каже - методите што се користат за да се убедат младите да се "избодат" се болни и очајни. Еве го „симпатичното“ одвратно видео во стилот на Дизни.

 

Преведениот текст на песната:

Ден е за вакцинација!

Денес ја примам Ковид вакцината
И јас се чувствувам одлично
Го чекав овој ден со месеци!
Кога можам да јa добијам вторaтa доза?
И дали ќе боли или не?
Мислам дека ќе бидам добро.
Тоа е само мала игла, нели?
И на луѓето кои не го сакаат тоа
и одбиваат
Ви благодарам - не мора да чекам!
Бидејќи за прв пат по многу долго време
можеби ќе можам да бакнам девојче
Тоа беше толку одамна
Кога ќе ја добијам мојата АстраЗенека
Ќе му раскажам на целиот проклет свет
„Еј, вакциниран сум!
И знам дека глумам лудило
но чекав околу една година
И за прв пат по многу долго време
Нема да живеам во страв

ПОСТ НА ГОДИНАТА
futvlogo1

Футв Медиа е самофинансиран медиум, известуваме целосно независно од политичките партии, државните институции и невладините организации.

Стапи во контакт со нас