Бидејќи вакцинираните луѓе се тестираат премногу често позитивно, упатствата едноставно се менуваат

Корумпирана институција под разни влијанија

ЦДЦ ги намалува упатствата за тестирање на ПЦР за да осигури дека 95% од вакцинираните луѓе  повеќе немаат позитивни тестови за КОВИД.

Луѓето кои претходно биле вакцинирани се тестираат само со 28 циклуси, не до 50, како што е случај со оние кои не биле вакцинирани.

Наведената причина за максимум 28 КТ е да се избегнат лажно позитивни резултати кај вакцинираните лица, што би влијаело на прифаќање на вакцините и оправдување на фашистичките пасоши за вакцини.

Ова е уште еден пример за следење на науката само кога и одговара на политичката цел; односно ЦДЦ не го препорачува долниот праг за сите други кои се тестираат. Треба да се избегнуваат лажни позитиви за да се поттикне вакцинирањето, но лажните позитивни за да се држат децата подалеку од училиште или да се одржат други ограничувања на владата изгледаат во ред од страна на ЦДЦ.

Со овој акт ЦДЦ потврдува пандемија на лажни позитивни во минатото.

ПОСТ НА ГОДИНАТА

СЛУЧАЈНИ ОБЈАВИ

futvlogo1

Футв Медиа е самофинансиран медиум, известуваме целосно независно од политичките партии, државните институции и невладините организации.

Стапи во контакт со нас