Професорот Кејхил ги предупредува глобалистите: Играта е завршена!

Глобалистичката игра заврши

Ирската професорка Долорес Кејхил, која често предупредуваше на опасностите од вакцините против Ковид, во саботата маршираше на маршот за слобода во Лондон. На тој ден, десетици градови низ светот демонстрираа против правилата на короната.

„Мораме да покажеме дека сме милиони“, вели професорката Кејхил во видеото што го објави на својата страница на Фејсбук. "Играта заврши. Куќата на карти на глобалистите веќе се сруши “.

„Ги градиме новите структури, новиот банкарски систем, новиот правен систем. Нема да дозволиме ова да се повтори “, рече таа. На прашањето дали е оптимист за иднината, таа одговори: „Ние веќе победивме“.

Кејхил, коај работи на Универзитетскиот колеџ во Даблин, издаде строго предупредување до глобалистите: „Одговорен е секој што придонел за страдање и смрт. Во секоја земја има најмалку 10 лица кои имаат големи одговорности: премиерот, министерот за здравство, министерот за правда, и водителите на вестите! “.

„Тие не дозволуваат здравствените информации да протекуваат, со таквиот резултат луѓето не знаат дека заклучувањата не се потребни. Мора да ги прашате медиумите, лекарите, регулаторите, судиите и полицијата: зошто не ги информирате луѓето и зошто не обезбедите безбедни и ефективни третмани како витамин Д, хидроксихлорокин, цинк и ивермектин “.

„Играта заврши“, рече професорот Кејхил. „Тие се плашат дека луѓето ќе се сретнат во пабот или во фудбалскиот клуб, на пример, за да разговараат за овие работи.

Таа ги предупредува сите: подгответе се затоа што имаат неколку кризи во план, поврзани со Интернет, инфраструктура, банкарство, правниот систем и вели дека ќе има и нова „здравствена криза“. „Бидете силни и храбри“.

ПОСТ НА ГОДИНАТА
futvlogo1

Футв Медиа е самофинансиран медиум, известуваме целосно независно од политичките партии, државните институции и невладините организации.

Стапи во контакт со нас