Сослушување во американскиот комитет во Тексас за вакцините против Ковид

Бидејќи животните умреле, експерименталната вакцина сега се тестира на луѓе!

Педијатарот од Тексас, Анџелина Фарела, направи десетици илјади вакцини во последните 25 години. Таа е за вакцини, но е силно против вакцината против корона, ако можете дури и да ја наречете вакцина, рече таа минатата недела на состанокот со членовите на комитетот за внатрешни работи на Тексашкиот сенат.

Таа истакна дека децата имаат 99,997 проценти шанси да преживеат Ковид. Покрај тоа, тие не ја шират болеста, туку обезбедуваат тампон, нагласи Фарела. Иако е тоа така, тие треба да бидат вакцинирани. „Она што сега им го правиме на нашите деца е криминално“, рече таа.

„Тие мора да одат во изолација, да носат маски за лице - што е клинички опасно - им е кажано дека ако ја донесат Корона дома ќе ги убијат дедото, бабата, тато и мама. Тоа е ужасна ситуација “, рече педијатарот.

Ова е тотално неприфатливо

Фарела посочи дека вакцината против ротавирус била повлечена од пазарот во 1999 година кога бил откриен зголемен ризик од цревна инвагинација откако првата вакцина била дадена на доенчиња постари од три месеци. Ова е сериозна состојба во кој дел од цревата се распаѓаат.

Вакцината корона предизвика повеќе од 4.000 смртни случаи во САД и сè уште не е повлечена од пазарот. „Тоа е целосно неприфатливо“.

Сенаторот Боб Хол ја праша дали некогаш е пуштена вакцина што прескокнува тестирање на животни. Педијатарот рече дека ова никогаш порано не се случило.

„Прочитав дека тие започнале да истражуваат на животни, но престанале затоа што животните умреле“, рече Хол. „Важно е да се разбере дека американските граѓани сега се заморчиња. ОВА е програмата за тестирање. Тие престанаа со истражувањето бидејќи животните умреле и сега ги тестираат вакцините врз луѓе. Во меѓувреме, бројот на смртни случаи продолжува да расте и тоа е целосно игнорирано “.

Доктор Фарела рече дека таа апсолутно се согласува.

ПОСТ НА ГОДИНАТА
futvlogo1

Футв Медиа е самофинансиран медиум, известуваме целосно независно од политичките партии, државните институции и невладините организации.

Стапи во контакт со нас