Шефот на Модерна - Инјектираната гРНК ја менува човечката ДНК - видео 2017

Што си составија досега превртувачите на фактите и главните „експерти за корона“ со цел да се „расипат“  контра-мислењата за ефикасноста  на вакцините против корона или да се обележат како „лажни вести“.

Експерименталната гРНК технологија обезбедува поголем дел од експлозивниот наратив.

Загриженоста покрената од разни експерти, лекари, епидемиолози, имунолози и други експерти (неполитизирании и некорумпирани) во врска со можните промени во човечката ДНК како резултат на инјектираните гласници за РНК се предмет на непрофесионално и погрешно „проверување-изопачување на фактите“.

Постојат голем број ампутирани истражувања од ваков вид на Интернет, кои имаат за цел само да отфрлат точки и факти што отстапуваат од официјалната наратива.

Ова исто така важи и за потенцијалните промени во човечкиот геном (ДНК) предизвикани од гРНК инјекциите

Ако книжниците од Министерствата за вистина во Корона навистина имаа слободна рака и одобрение да ги насочуваат своите исечени тапани во сите насоки, тие веројатно немаше да избегаат од фактот дека Тал Закс, главен медицински директор на биотехнолошката компанија Модерна. потврди на конференцијата за иновации на ТЕД-икс во 2017 година дека инјектираната гРНК може да ја смени ДНК-та. Како што е познато, инјекцијата гРНК против корона од Модерна вредно се администрира и во оваа земја. Закс тогаш рече:

„Ја доживуваме оваа феноменална дигитална научна револуција и денес сум тука за да ви кажам дека навистина го хакираме софтверот за животот ... и дека тоа го менува начинот на размислување за превенција и лекување на болести.

Еве ја биологијата која вреди да се знае, за триесет секунди: Нашето тело е составено од органи ... Нашите органи се составени од клетки ...

И во секоја клетка постои ова нешто што се нарекува гласник РНК или накратко гРНК, што клучни информации од ДНК-та во нашите гени, се транспортирани до протеинот.

Материјалот од кој сите сме создадени ... Ова е клучната информација што одредува што ќе прави клетката. Р

азмислуваме за оперативен систем. Ова не е само во секоја клетка на нашето тело, туку и во клетките на сите живи организми ... Тоа е исто ...

Па ако навистина би можеле да го промените она што ние го нарекуваме софтвер на животот ... Ако можете да вметнете линија на код или да ја измените, излегува дека ова ќе има длабоки ефекти врз сè, од грип до рак “.

ПОСТ НА ГОДИНАТА
futvlogo1

Футв Медиа е самофинансиран медиум, известуваме целосно независно од политичките партии, државните институции и невладините организации.

Стапи во контакт со нас