Полициско насилство - Постара жена малтретирана до несвест

Шокантен инцидент во Пирна - швајцарскиот дел: полицајци ја малтретираат постарата жена затоа што пропуштила да стави маска додека не се онесвести!

Постојат слики што ве оставаат без зборови:

Во понеделникот попладне, една жена очигледно заборавила да носи маска во центарот на Пирна.

Иако тогаш ја ставила, постарата дама беше малтретирана од група млади полицајци кои сакаа да ја уапсат жртвата далеку од каква било пропорционалност.

Се случила расправија и жената била привремено воздржана - потоа дури и се онесвестила и удрила во калдрмата.

Колку се сериозни повредите не е познато

ПОСТ НА ГОДИНАТА
futvlogo1

Футв Медиа е самофинансиран медиум, известуваме целосно независно од политичките партии, државните институции и невладините организации.

Стапи во контакт со нас