Инјектирана пандемија - Mасовно зголемување на случаите на Ковид

Вкупно 26 земји, пријавуваат масовно зголемување на случаите, повреди и смртни случаи од коронавирус (Ковид-19) сега кога „вакцините“ се широко распространети.

Карибските острови Антигва и Барбуда, кои започнаа да вакцинираат на 17 февруари, пријавија остар скок на смртност од вирусот - највисок од лансирањето на планот.

Потребни беа цели два месеци за бројот на случаи да се врати на нивото пред вакцинацијата.

Во Бразил, каде вакцинациите против вирусот се воспоставени од 16 јануари, смртните случаи што се припишуваат на новиот вирус вртоглаво се зголемија. Четири месеци подоцна, овие смртни случаи се уште се масовно повисоки отколку што беа пред воведувањето на вакцините.

Слично зголемување може да се забележи и во Парагвај. Програмата за вакцинација започна на 21 февруари, а бројот на смртни случаи експоненцијално се зголеми. Колку повеќе вакцини се даваат, толку повеќе смртни случаи се пријавуваат.

Соодветно зголемување на смртните случаи поврзани со вакцинацијата е пријавено и во Катар, кој започна со вакцинација на 28 јануари.

Поминаа повеќе од три месеци откако започнаа инјекциите и бројот на смртни случаи не се врати на нивото пред вакцинацијата.

Списокот продолжува и продолжува: Малдивите, Монголија, Естонија, Гибралтар, Индија и да, САД објавија слични термини. Каде и да се прави вакцинација против вирусот, смртта и болеста се шират.

 

Про-вакцинската секта вели дека корелацијата не е каузалност

И покрај јасен и очигледен тренд на хорор кој се крие зад автобусот за вакцинација, култот за про-вакцинација инсистира на тоа дека ништо од ова не докажува дека инјекциите се одговорни.

Сè е само коинциденција дека стапката на болести и смртност вртоглаво се зголемува веднаш по масовно инјектирање на луѓето.

„Да, податоците се асоцијативни, но релативизирање на податоците САМО од овие причини не е како работи научниот метод“, твитна една личност. „Наместо тоа, тоа е когнитивна дисонанца.

Многу лекари од Frontline ICU излегуваат во јавноста дека и тие гледаат голем пораст на болести и смрт кај неодамна вакцинираните кинески микроби.

Вакцинираните лица сега ја преплавуваат итната помош, а Центрите за контрола и превенција на болести (ЦДЦ) го обвинуваат „вирусот“ и ги нарекуваат овие настани „пробивни инфекции“.

Овој кловн став е нешто што го очекуваме од ЦДЦ, приватна компанија која во никој случај нема да признае дека секоја вакцинација предизвикува повреда или штета.

Вакцинациите, а не некои „варијанти“ го воведоа „третиот бран“ на кинескиот геноцид. Сепак, владата ќе продолжи да го обвинува „вирусот“ заедно со оние кои одбиваат да бидат вакцинирани.

Се проценува дека бројот на смртни случаи по вакцинирањето многу бргу ќе се зголеми драматично во десетици илјади. Оттогаш, нема ограничување за потенцијалните милиони луѓе кои на крајот ќе ги загубат своите животи.

Овој трет бран на смрт предизвикан од вакцини, повеќе од веројатно ќе пролее прво, а потоа на крајот како лавина во вистинска пандемија што всушност ќе се почувствува.

„Овие вакцинации во основа го откинуваат вашиот сопствен имунолошки систем, така што дури и обичната настинка ве убива полесно“, напиша еден од нашите сопствени коментатори за тоа како компонентата мРНК на инјекциите ги претвора вакцинираните во фабрики за шилести протеини.

„Др. Тенпени спомна тим на лекари во Калифорнија кои извршија тест на 55 различни клетки на човечки органи од мозокот, срцето, црниот дроб, бубрезите итн.

И гледаа што прави шприцот “.  „Напаѓа 28 од 55 редовни клетки на човечките органи што секој ги има во своето тело.

 

Извор: Natural News

ПОСТ НА ГОДИНАТА
futvlogo1

Футв Медиа е самофинансиран медиум, известуваме целосно независно од политичките партии, државните институции и невладините организации.

Стапи во контакт со нас