Фокс Њуз - Коронавирусот е од кинеската програма за биолошко оружје


Фокс Њуз известува дека Covid-19 бил напад со биолошко оружје и Кина го ослободила вирусот врз човештвото!

Не треба да помине многу време пред вистината да излезе на виделина.

 

Mail Online--> Кина се подготвуваше за трета светска војна пред шест години со биолошко оружје - вклучително и коронавирусот. Ова произлегува од досието создадено од Народноослободителната армија во 2015 година и е разоткриено од Стејт департментот на САД.

ПОСТ НА ГОДИНАТА
futvlogo1

Футв Медиа е самофинансиран медиум, известуваме целосно независно од политичките партии, државните институции и невладините организации.

Стапи во контакт со нас