Не примал вакцинирани лица во неговата ординација - видео

САД, Меридијан, Ајдахо, 05.2021 година

Д-р Стивен Бејкер им забранува на вакцинираните против корона да влегуваат во неговата ординација со цел да ги заштити младите жени кои се присутни од неплодност.

Неколку недели има сè поголеми извештаи за променет циклус кај невакцинирани жени во близина на вакцинирани лица.

Д-р Бејкер се сомнева дека таканаречените шилести протеини се активирач. Истражувањата за овие протеини сега ги водат истражувачките тимови кои не гледаат повеќе на Ковид-19 како респираторна болест, туку како васкуларна болест.

Оние кои се вакцинирани, рече Бејкер, стануваат „подвижни фабрики“ на овие протеини.

За лицето. Стивен Бејкер е хиропрактор, основач на „PreHab: Health and Performance“, интензивно се занимаваше со вакцинации и го водеше подкастот „Living as Inteded“

ПОСТ НА ГОДИНАТА
futvlogo1

Футв Медиа е самофинансиран медиум, известуваме целосно независно од политичките партии, државните институции и невладините организации.

Стапи во контакт со нас