Фајзер потврдува спонтани абортуси дури и преку контакт со вакцинирани лица

Стотици, ако не и илјадници жени, пријавиле дека доживеале неправилни нарушувања на крварењето / коагулацијата, откако примиле една од мРНК вакцините против Ковид.

Исто така, постојат стотици други извештаи за спонтани абортуси. Според извештаите и документот од самиот Фајзер, ова требало да се случи не само по вакцинирањеto, туку дури и по контакт со вакцинирани лица.

Звучи неверојатно, нели? Па, за жал, документ од Фајзер потврдува дека овие извештаи се целосно можни.

Д-р Наоми Волф, американска авторка и новинарка, даваше чести коментари на оваа тема на Твитер и веќе објавуваше линк до страница на Фејсбук на 19 април 2021 година. Веб-страницата има стотици извештаи од жени кои пријавиле нередовно крварење откако добиле вакцина против Ковид или биле во друштво на луѓе кои биле вакцинирани.

Новинарката на вестите на ABC7, Кејт Ларсен, исто така праша на социјалните мрежи, како вакцинацијата против „Ковид“ влијае на менструалниот циклус кај жените на што доби илјадници одговори од загрижени жени.

Кога ви зборуваат главните медиуми и политичарите во јавноста дека вакцините биле безбедни, дефинитивно ве лажат!

 

ПОСТ НА ГОДИНАТА
futvlogo1

Футв Медиа е самофинансиран медиум, известуваме целосно независно од политичките партии, државните институции и невладините организации.

Стапи во контакт со нас