Доктор предупредува - Ковид вакцината убива масовно

Инјекцијата КОВИД веќе предизвика илјадници смртни случаи и десетици илјади престои во болница, според сопствените податоци на сојузната влада. И тоа е само врвот на ледениот брег.

Тоа е јасно предупредување од д-р. Питер МекКалоу - лекарот со најмногу цитати во Националната медицинска библиотека на оваа тема.

Под нормални околности, 50 смртни случаи пријавени во системот за надзор на ЦДЦ ВАЕРС би резултирало во повлекување на лекот веднаш.

Меѓутоа, во случај на КОВИД вакцинирањето, веќе се пријавени илјадници смртни случаи, а сепак масовните програми за вакцинација продолжуваат.

Д-р МекКалоу, професор по медицина, кој разви глобално признат и многу успешен протокол за третман на КОВИД, исто така, истакна дека има многу непотребни смртни случаи како резултат на политички одлуки донесени на различни нивоа на власт.

Извор: The New American

ПОСТ НА ГОДИНАТА

СЛУЧАЈНИ ОБЈАВИ

futvlogo1

Футв Медиа е самофинансиран медиум, известуваме целосно независно од политичките партии, државните институции и невладините организации.

Стапи во контакт со нас