16 годишно девојче почина по втората доза на Фајзер

Експерименталните инјекции за генска терапија не се безбедни!

 

Често пати на Теле-Визија јавни личности даваат изјави дека инјецкиите за генска терапија биле безбедни, дали игнорирањето на починатите по инјекциите на вестите ги прави безбедни? Дали знаевте дека во ЕУ генманипулираната храна е забранета? Како оди тоа заедно со инјекција за генска терапија?

Зборуваат дека се безбедни и дека придонесите биле поголеми одколку последиците, пријатели на телевизија да ве информираме дека експериментот кои требаше да биде извршен на животни сега е во тек врз човештвото до 2023 година.

Произведувачите на генската терапија ќе ги изнесат своите податоци во 2023 година, инјекциите не се одобрени целосно од причина, како тогаш вие зборувате дека биле безбедни кога студијата сеуште е во тек врз човештвото?

За последиците на долг рок ќе дознаеме по 8 до 10 години - (временски рок за тестирање на вакцина пред да биде одобрена целосно во јавноста врз луѓе)

 

 

За жал главните медиуми не си ја вршат должността а последиците се следниве:

16-годишното девојче од Висконсин, наведено во ЦДЦ  во базата на податоци ВАЕРС, кое починало непосредно по приемот на втората доза од експерименталната инјекција на Фајзер, беше идентификувано како Камрин Солеил Томас од Ваунаки, Висконсин.

 

 

Нејзината смрт е пријавена двапати во системот за известување за негативни настани ЦДЦ.

ВАЕРС ИД: 1225942: 16 годишно девојче од Висконсин.

Пациентот ја  прими инјекцијата на Фајзер во клиниката за вакцинација на 19 март 2021 година и беше примена во итна понош на 28 март по срцев удар, од  дома со тековна кардиопулмонална реанимација.

По снимањето на пациентот била откриена билатерална голема белодробна емболија како веројатна етиологија на срцевиот застој. Пациентот бил прогласен за мртов на 30 март 2021 година врз основа на невролошки критериуми.

Камрин Солеил Томас (16) почина неочекувано од компликации од белодробна емболија во 17 часот и 24 минути на 30 март 2021 година. Камрин е родена на 24 мај 2004 година во Медисон,  родителите се Сара Томас и Дарнел (Торин) Маршал-Томас.

Скапоцен живот кој заврши прерано. Таа беше сакана и ценета членка на Клас '22 во Медисон Кантри Дневно училиште. Таа со нетрпение очекуваше да дипломира и да продолжи со кариера во областа на медицината.

Ги остава зад себе нејзината мајка Сара Томас, нејзиниот татко Дарнел (Торин) Маршал-Томас, нејзините браќа и сестри Мараја, Лорен, Тори, Тајана, Кори, Торин и Тарин; Бабата Сју Корфитс и дедото Џејмс Корфитс; Тетки, чичковци, братучеди и пријатели.

Таткото на Камрин, Дарнел Маршал, исто така објави за смртта на неговата ќерка.

 

 

Децата на возраст од 12 до 15 години се следните за Фајзер вакцината.

Децата се следната цел за оваа вакцинација со Фајзер, бидејќи Фајзер поднесе барање за итно одобрување и од ФДА во САД и од ЕМА во Европа за инјектирање на експериментални шприцеви КОВИД мРНК на деца од 12-15 години.

 

ПОСТ НА ГОДИНАТА
futvlogo1

Футв Медиа е самофинансиран медиум, известуваме целосно независно од политичките партии, државните институции и невладините организации.

Стапи во контакт со нас