Скандал - Вакцината против корона е отров според владина веб-страница

Ексклузивно откритие: Официјална веб-страница на владата на Западна Австралија,-австралиска држава, докажува дека вакцинацијата против корона е буквално отров и владата го знае тоа.

Страницата содржи авторизација за австралиската војска да ја доставува и администрира токсичната вакцина против Корона.

Насловот на веб-страницата е:

„Закон за јавно здравје 2016 (WA) - Документ за овластување - Овластување за испорака или администрација на отров [САРС КоВ-2 (КОВИД-19) ВАКЦИНА - Австралиски одбранбени сили] (бр. 2) 2021 година“

Вакцината против Ковид-19, се дефинира како отров.

Под него се вели:

„Овластување за орган за јавно здравје според деловите 197 и 198 од Законот за јавно здравје 2016 (ВА) да овласти соодветен персонал на австралиските одбранбени сили да доставува и администрира вакцина КОВИД-19.

 

Адресата на владината веб-страница е: https://www.wa.gov.au/government/publications/public-health-act-2016-wa-instrument-of-authorisation-authorisation-supply-or-administer-poison-sars-cov-2-covid-19-vaccine-australian-defence-force-no2-2021

 

„(2) Заради управување со итни случаи за време на јавна здравствена состојба

(а) главниот здравствен орган може да овласти лице или група на лица да администрираат, произведуваат, снабдуваат или препишуваат отров; (...) "

 

Дел 197 од Законот за јавно здравје на Западна Австралија 2016 година.

Како што е познато, коронската криза се смета за итна здравствена состојба. Значи сè е дури и очигледно легално.

 

Од сили за одбрана до сили на вакцините

Овластувањето на силите за одбрана докажува дека се планира да се спроведе „вакцинацијата“, односно труењето на населението со сила.

Може да се претпостави дека постојат слични регулативи во Германија, САД и други земји, но тие се чуваат во тајност во спротивност со Австралија.

Најверојатно, оваа веб-страница на австралиската влада повторно ќе остане офлајн брзо веднаш штом се рашири скандалот.  Веројатно е дека внатрешен владин службеник, еден од ретките, тајно ја поставил веб-страницата на „јавноста“ за да привлече внимание кон планираниот геноцид.

Се додека е сеуште можно, секој читател треба да ја зачувува владината веб-страница за да зачува докази, да ги испечати и сподели со овој напис - пред сè да исчезне.

ПОСТ НА ГОДИНАТА
futvlogo1

Футв Медиа е самофинансиран медиум, известуваме целосно независно од политичките партии, државните институции и невладините организации.

Стапи во контакт со нас