Студија: Во третиот бран ќе доминираат оние кои биле целосно вакцинирани

Во следниот голем бран на КОВИД инфекциите што веќе ги зафаќаат државите како Мичиген, ќе доминираат луѓе кои биле целосно вакцинирани.

Ова го предвидоа авторите на научната студија објавена во медицинско списание во Велика Британија.

Помеѓу 60 и 70 проценти од смртните случаи од КОВИД од третиот бран и хоспитализациите се од луѓе кои биле целосно вакцинирани, според студијата „Summary of Further Modeling of Easing Restrictions“ објавена на 31 март од Лондонското училиште за хигиена и тропска медицина.

Ова може барем делумно да објасни зошто болниците во Детроит се полнат со пациенти со КОВИД.

Но, вие не читате ништо во главните медиумите за оваа перспектива на историјата. Тие ја известуваат приказната едноставно како нов бран хоспитализации од КОВИД и смртни случаи предизвикани од британска варијанта на вирусот, која нема никаква врска со високата стапка на капацитетот на вакцинирање, како што предупредуваат експертите за „нова пандемија“.

Главните вести сè уште не покажаа ни најмала љубопитност зошто се случува големиот скок на КОВИД, и покрај тоа што големиот процент од јавноста е вакциниран [Мичиген е една од највакцинираните држави во нацијата, со скоро 30 проценти од жителите кои примиле вакцини].

Всушност, здравствените власти цитирани во горенаведениот напис во Детроит Њуз го обвинуваат „заморот од вакцинациите“ за новиот бран, ѓаволско изобличување на она што се случува во Мичиген за да се изврши поголем притисок врз луѓето кои ги одбиваат експериментални инјекции, за кои нема докази дека се ефективни..

Очигледно, овие здравствени службеници не ја прочитале новата студија во Велика Британија во која се вели:

„Закрепнувањето и кај приемите во болницата и кај смртните случаи доминираат соодветно оние кои примиле две дози на вакцина, што е околу 60% и 70% од бранот,.

Ова може да се припише на високата стапка на опфатеност на имунизацијата кај најранливите возрасни групи, па затоа неимунизацијата предизвикува посериозна болест отколку кај невакцинираните лица. “[Види страница 10, апстракт # 32].

И, за британските научници кои ја напишаа оваа студија, каков е одговорот на дилемата за целосно вакцинираните лица кои добиваат КОВИД? Па, што мислите: Повеќе вакцини и повеќе заклучувања, се разбира!

И Биг Фарма е повеќе од среќна што ги исполнува условите. Извршниот директор на Фајзер, Алберт Бурла, објави дека ќе биде потребна „трета доза“ од неговата вакцина во рок од 12 месеци од втората доза, а веројатно и друга доза секоја година потоа. (да нагласиме дека директорот на Фајзер се искачи на листата меѓу 500 најбогатите луѓе во целиот свет)

Како што предвидовме, цело време глобалистите планираа да го користат КОВИД за да ги исплашат луѓето да прават годишни вакцини. Никој не знае што има во овие проклети инјекции или како тие ќе влијаат на здравјето на луѓето на среден и долг рок.

Сценариото што се појавува изгледа како она што д-р. Герт Ванден Боше предупреди на почетокот на март. Врз основа на долгогодишното искуство во индустријата за вакцини, Ванден Боше повика на запирање на масовните вакцинации „среде пандемијата“.

Тој рече дека доколку вакцинациите не бидат запрени, тие ќе создадат сè посилни варијанти на вирусот сè додека не преовладува „супер вирус“ и збрише голем број луѓе.

 

Шпанскиот грип се повторува!

 

ПОСТ НА ГОДИНАТА
futvlogo1

Футв Медиа е самофинансиран медиум, известуваме целосно независно од политичките партии, државните институции и невладините организации.

Стапи во контакт со нас