Песна против блокадите од Мик Џerер

Мик Џегер: Сакав да ја споделам оваа песна што ја напишав за конечно излегување од блокадите со малку потребен оптимизам - благодарение на Дејв Грол кој скокна на тапани, бас и гитара, беше многу забавно кога работевме на тоа - се надевам сите ќе уживаат во Eazy Sleazy!

 

Проследете го видео спотот подолу:

 

 

 

ПОСТ НА ГОДИНАТА
futvlogo1

Футв Медиа е самофинансиран медиум, известуваме целосно независно од политичките партии, државните институции и невладините организации.

Стапи во контакт со нас